Не зная защо запалиха колите ни, няма атака, не дължим

...
Не зная защо запалиха колите ни, няма атака, не дължим
Коментари Харесай

Мъжът и жената със запалената кола бижутери! Дамата: Видях тип с качулка, страх ме е!

Не зная за какво възпламениха колите ни, няма офанзива, не изискуем пари на никого. От години имаме бизнес с бижута. Това сподели собственичката на мерцедеса, от който е лумнал страховитият пожар в Пловдив, който унищожи 5 автомобила. Нейният брачен партньор Иван Стрехин работил в чужбина, само че дамата не посочи с какво се занимава. "Видях мъж с качулка на камерата, само че не и лицето на подпалвача ", сподели тя. Жената изрично отхвърля някой да ги е заплашвал. 
После се появи и самият Стрехин. "Има си служители на реда, които да проверяват, не ме занимавайте с нищо, няма какво да кажа ", съобщи той и отхвърли да бъде сниман. Мъжът не пожела да разяснява повода пожарът да тръгне от техния автомобил. Той се прибра у дома и изпрати брачната половинка си Невина Вангова да приказва вместо него. 
"Не съм спала цяла нощ. Нямаме врагове, не сме неприятни хора, не сме имали проблеми с полицията, сподели тя. Страхувала се цяла нощ, гледайки по какъв начин горят колите като факли. "Седях си с бебето, което е на 1 годинка и не смеех да изляза, с цел да не гръмне нещо. Съпругът ми беше у дома, разсъниха го ", добави тя. 36-годишният Стрехин ходел постоянно в Италия при майка си и бизнесът му бил обвързван с климатици, споделиха техни познати за  "24 часа ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР