Не знам от какво точно бягам. Направил съм 6 дебата,

...
Не знам от какво точно бягам. Направил съм 6 дебата,
Коментари Харесай

Васил Терзиев: Не знам от какво точно бягам. Направил съм 6 дебата, 3 от които с Ваня Григорова

Не знам от какво тъкмо тичам. Направил съм 6 дебата, 3 от които с Ваня Григорова. Това съобщи претендентът за кмет на София от коалиция " Продължаваме промяната - Демократична България (Спаси София) " Васил Терзиев в ефира на NOVA във връзка провалените диспути сред него и Ваня Григорова през вчерашния ден.
 
" Като един от основните хора в страната, обикновено гласоподавателите да се интересуват от твоята геополитическа ориентировка. Аз съм заявявал моята доста намерено. Бакалски сметки не можеш да правиш с убежденията ", разясни той. По думите му няма елементарен съперник на балотажа: " Всеки има своите достолепия. Борбата ни е за гласовете на софиянци, да бъда заслужен кмет на всички тях, т.е. да се търси пресечната точка на ползите на всички групи в София ".
 
" Би било тъпо, в случай че хората гласоподават с углавен избор за Григорова. Ти гласуваш за положително ръководство на града. Не знам какво тъкмо биха санкционирали хората ", сподели още той. На въпрос ще търси ли поддръжка от Бойко Борисов, той изясни: " Аз в никакъв случай не съм се виждал с Борисов, не съм търсил поддръжка, за нас те са политически конкурент на равнище София. Посоката е да се преборим за гласа на софиянци ".
 
Терзиев разгласи, че има изборни нарушавания и на други места в София, с изключение на обществено оповестените. Изтичат гласове, сподели още той. " Ние ще търсим поддръжка за положителните решения в Общински съвет. Тези 61 души в общинския съвет би трябвало да пазят ползите на жителите. Няма да се договаряме, а ще търсим поддръжка по явен метод, без напън. Има неща, които може кметът да осъществя без Общински съвет – да променим метода, по който се комуникира. Кой какво прави, за какво го прави, възобновяване на консултативни препоръки, официални и неофициални препоръки. Дори да има пресечни точки, ние всички сме определени, с цел да пазиме ползите на всички софиянци ", акцентира още претендентът за кмет на София.
 
По мотив корупцията в столицата, той изясни: " Нашата битка ще бъде да внедрим система за оценяване на риска от корупция – това е методология, която включва разбор на всички процеси, практики, с цел да видиш ти къде седиш като звено. Всяка система за антикорупция споделя едно – битката с корупцията потегля от върха. Когато хората отгоре-надолу нямат приемливост към корупцията, се задействат процесите ".
 
" Има български градове, от които можем да вземем образец. Графитите са огромна тематика, тъй като те ни карат да изглеждаме като гето, това ще бъде огромна битка да се спре. За мен то е закононарушение. Всички институции би трябвало да работят, тъй като София не наподобява като хората ", сподели още той.
 
Коментирайки метрото в София, той съобщи: " Няма проблем да оценя положителната работа на различен човек и различен екип. Имаме интерес градът да се развива ". На въпрос какво ще прави, в случай че не стане кмет, той съобщи: " Ще благодаря на гласоподавателите, без значение от крайния резултат, на екипа ми и ще си помисля какво да върша. И преди да се занимавам с политика съм се занимавал с общественополезна активност. Ще продължа да си работя за по-добра София ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР