Не знам колко по-ясно трябва да се обясни: тези, които

...
Не знам колко по-ясно трябва да се обясни: тези, които
Коментари Харесай

Същите, които я подкрепят за кметица, подкрепят и това на снимките. Не знам колко по-ясно трябва да се обясни…

Не знам какъв брой по-ясно би трябвало да се изясни: тези, които застанаха зад Григорова, които я поддържаха, са същите, които поддържат това на фотосите. 

- Комунистическа партия на България;
- Българска комунистическа партия;
- Партия на българските комунисти;
- „ Нова мощ “;
- Русофили за възобновление на Отечеството;
- Атака;
- Българска социалистическа партия. 


Кое не е ясно? Какво още ви би трябвало да знаете? Не знам какъв брой по-ясно би трябвало да се изясни? Явно – с картинки би трябвало. Добре, ето – с картинки. Партиите и партийните ползи, които я издигат нагоре, са същите, които оправдават убийството на украински деца и споделят, че при украинците няма цивилни жертви, а в случай че има – сами са си отговорни, че Украйна „ желае да води тази война “,  те пазят това на фотосите. Погледнете фотосите още един път. 

И отново има „ демократи “, които ще идат да гласоподават за нея, тъй като Терзиев не им харесва, тъй като дядо му и татко му… 

За него персонално – нищо не можаха да намерят; акцията му е адекватна; посланията – ясни и съответни, но виж… дядо му…

Добре. Григорова към този момент в прав текст съобщи, че ще махне украинското знаме от общината. То стои там в символ на взаимност с избитите от русия и режима на путин. Тя ще го махне. 

После ще има да чакате позволение за митинг в отбрана на Украйна или против путин. За сметка на това колкото пъти копейките решат, толкоз пъти ще им позволяват митинги. Всеки ден, в случай че желаят. Срещу НАТО, против Европейски Съюз, против Еврото, против каквото си желаят. 

Не знам и това какъв брой по-ясно да се изясни? 

Че няма стратегия и проект – също. Махане на здания за чист въздух и ще вършим учебните заведения „ елитни “ като ги ремонтираме…?????? Нови плочки и дограма прави учебното заведение елитно? 

За тези, които поддържат това на фотосите, които поддържат путин и кремъл и си обичат диктатурите – те ще идат и ще си я поддържат. То е ясно. И няма какво да им кажем. Ще ги плашим с обособяване от про-европейската линия? Ще ги плашим с прокрадване на съветски ползи? Ще ги плашим с анти-украинско държание? Ще ги плашим с пълзящ комунизъм?

Ще плашиш куче със колбас?

Те са ясни, те ще си я поддържат. 

Но „ демократите “, които ще отидат да гласоподават за нея…

На тях какво да им се изясни? Как по-ясно да им се каже? 

Ще гласоподават, ще си я изберат на инат, ще я гледат след това по какъв начин маха украинското знаме и нацупени ще скръстят ръце и ще заключат умно над чашата с ракия: 

ето! — ПП-ДБ са отговорни, щото ни дадоха претендент, дето не ни харесва. 

Ама, идете, гласувайте. То се е видяло, че не можеш да окажеш помощ на някой, който не желае да му се оказва помощ. Да се опариш на котлона е едно. Но откакто си се опарил, да седнеш върху котлона… очевидно ти харесва. Изберете си я и дружно си правете съветски вечери с песните на кобзон. 

Ама той на Терзиев дядо му, но той татко му…!!!

Да, да, дядо му и татко му. Знаем. Но, в случай че са му помогнали на Терзиев парите на Държавна сигурност да се изучи, то на Григорова занапред ще видите Държавна сигурност вложенията за какви неща ще ѝ оказват помощ. Ако на него са му помагали в предишното („ в случай че “, не знам, върша предположение), то на нея занапред Държавна сигурност парите и агентурата ще ѝ оказва помощ. И да не стане кмет, отново ще ѝ оказват помощ, тъй като е новият план вид „ Радев “ или бъдещата шефка на Българска социалистическа партия (Нинова май се усети, че я готвят, но късно…). 

Идете и съдействайте; след това се поздравете какви „ демократи “ сте и по какъв начин сте го „ набили “ на държавна сигурност, като сте дали своят вот за Че Геваня. 

___________________

Този коментар показва персоналното мнение на създателя
и може да не съответствува с позициите на редакцията на Novini.bg.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР