”Не знам какво са показвали за България по световните медии

...
”Не знам какво са показвали за България по световните медии
Коментари Харесай

Георги Милков: Светът разбра, че у нас има голям проблем. Правителството има проблем. Хората имат проблем

”Не знам какво са показвали за България по международните медии нощес, само че към 23 ч. обезпокоен другар от Либия ми писа, с цел да се увери, че съм жив и здрав и всичко е наред”, написа във фейсбук журналистът Георги Милков.
Вижте поста му:
"С него предходната година бяхме по фронтовата линия на юг от Триполи, където държавните елементи водеха война с наемниците на ген. Хафтар. Говоря за същинска война с танкове, артилерия, авиация и така нататък Казвам го в смисъл, че тоя човек не е от най-плашливите, които познавам.
Тази заран влязох в сервиза на организация "Ройтерс ", с цел да видя какви фотоси има от България. Това са фрагментите от вчерашния ден, всичките са на чудесния фотограф Стоян Ненов. Агенцията е избрала най-драматичните и ги е популяризирала по целия свят. Ние тук може да губим време, сили и сила в безкрайни досадни препирни между тях "за " и "против ", само че това, което светът схваща, е, че у нас има някакъв огромен проблем. Правителството има проблем. Хората имат проблем. България има проблем. "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР