Не знам как да реагираме като партия при положение, че

...
Не знам как да реагираме като партия при положение, че
Коментари Харесай

Цитат на деня: Какво трябва да направим за Горанов? Да го извадим на площада и да го набием?

Не знам по какъв начин да реагираме като партия в случай, че господин Горанов не е нито народен представител, нито министър. Каква би трябвало да е нашата реакция? Да го извадим на площада и да го набием?! Колкото до това дали е отговорен или почтен това би трябвало да каже съдът, в случай че има данни за закононарушение ".

Това разгласи в " Панорама " по Българска национална телевизия Тома Биков, някогашен народен представител от ГЕРБ. Това е първият и единствен досега коментар на партията на Бойко Борисов откакто късно следобяд Съединени американски щати и Англия оповестиха наказания против български жители.

Всичко по тематиката четете.

С думите си даде да се разбере, че в ГЕРБ отговорността е лична, а с такива случаи би трябвало да се занимава правосъдната система.

" За партиите има избор - да се дистанцират от забърканите в корупцията или да застанат зад тях ", сподели пред " Дневник " и други публицисти Джеймс ОБрайън, координатор на глобите на Съединени американски щати в Държавния департамент. " Независимо дали корупцията е осъществена преди години, тя продължава да нанася вреди на българите всеки ден. Това би трябвало да остане в предишното и да продължите напред без такива спънки, с цел да се интегрирате изцяло в европейските и трансатлантическите структури ", добави той в коментар във връзка днешните американско-британски дейности.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР