Не знам българите как си представят това пилеене на пари

...
Не знам българите как си представят това пилеене на пари
Коментари Харесай

Борисов: Президентът Радев ме обиди много, като ме сравни с Кирил Петков

Не знам българите по какъв начин си показват това пилеене на пари година и половина с милиарди по какъв метод се оправя по-късно. Експериментът „ Василев – Петков “ донесе милиарди вреди, тъй че не знам господин Лорер какво вижда в „ оправила се страната “. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти в Рилския манастир, съобщи кореспондентът на БГНЕС.

От 1400 годишна история газова връзка върша аз. Не че 10 години сме чакали, а Иван Костов за какво не я направи, попита Борисов.

Президентът Радев ме обиди доста, като ме съпостави с Кирил Петков, че и аз съм разхвърлял тръби. Това е най-голямата засегнатост, която ми е нанесъл. Ако желае може да разпореди да ревизират стотиците километри нови газопроводи, които направихме.

Казват Радев имал реваншизъм, той направи трима министри на Нинова, това ли е реваншизъм, а когато неговото служебно държавно управление с министър тогава Рашков малтретираше политическите партии, притискаше хората, сподели Борисов. Тогава нямаше ли реваншизъм, попита Борисов. Господ забавя, само че в никакъв случай не не помни, добави Борисов. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР