Не знаете какво да направите, въртите се в кръг, правите

...
Не знаете какво да направите, въртите се в кръг, правите
Коментари Харесай

ГЕРБ: Хвърлянето на кал няма да доведе БСП до успех

Не знаете какво да извършите, въртите се в кръг, вършиме топки от тиня, хвърляте ги в най-различни направления и очаквате тази структура да докара до триумф - няма триумф с такава структура. Това съобщи в Народното събрание депутатът от ГЕРБ Тома Биков в декларация от името на групата във връзка изнесената от Елена Йончева от Българска социалистическа партия информация за нередности в Министерството на културата.
 
През последните дни Българска социалистическа партия води компроматна офанзива, счита Биков и напомни, че никой не е спечелил от черни акции. Дълбаете бездна на разделянето в българското общество и сеете ненавист, обърна се той към левицата и предизвести, че в тази бездна ще паднат първо от Българска социалистическа партия, тъй като са най-близо до нея. Това, което вършиме, е да превърнете личната си партия в пощенска кутия, уебсайт за подправени вести, който се държи от офшорна компания, разяснява Биков. Според него през вчерашния ден под формата на " журналистическо следствие " в общественото пространство е бил показан компромат, подаден на Българска социалистическа партия от хора, които са на границата на престъпния контингент, " проведена незаконна група за изнудване на хора от разнообразни държавни институции ".
 
Елена Йончева не е публицист, тя е политик, тя е народен представител, уточни Биков. Според него няма и " журналистическо следствие ", тъй като от Българска социалистическа партия даже не са ревизирали, че Министерството на културата е завело дело по проблема. Този компромат не се разграничава доста от останалите офанзиви, които проведохте през госпожа Йончева, която не знам с какъв ум ви се връзва да я употребявате по този метод, разяснява Биков. Той попита по кое време Йончева е разкрила, че в България има корупция. " Не съм я видял с това блестящо перо да громи държавно управление - на тройната коалиция, на ГЕРБ, на Орешарски ", разяснява той. Разследващият публицист има сложен достъп до избрана информация, а депутатът има цялостен достъп до класифицирана информация, уточни той. Затова споделяме, че Елена Йончева не е публицист и етикетът " публицист " върху нея вреди на цялата журналистическа специалност. Журналистът не стои на банките в Народното събрание, той стои отвън Народното събрание и го следи, означи той.
 
По думите на Биков ГЕРБ няма да се поддаде на рекет. От партията не одобряват морализаторския звук на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, до момента в който тя не отговори на въпросите за личното си минало.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР