Не знаем кой е кандидатът на „Има такъв народ“ за

...
Не знаем кой е кандидатът на „Има такъв народ“ за
Коментари Харесай

Манолова: Искаме от ИТН да подпишат споразумение за поетите от тях ангажименти

Не знаем кой е претендентът на „ ИТН “ за министър председател, ще разберем в 17 ч. Това разгласи в коридорите на Народното събрание водачът на „ Изправи се БГ! Ние идваме “ Мая Манолова.

„ Ние участвахме в договарянията за политики, тъй като имаме ясна позиция, че ще се съобразим с волята на българските жители да има държавно управление и непоклатимост на смяната, не на статуквото “, разяснява тя.

По думите ѝ те не желаят министерски кресла и не оферират членове за кабинета на Има Такъв Народ.

„ Политиките са значими, само че са значими и хората, които ще и осъществят, по тази причина имаме високи упования – стандартът, който беше заложен от служебния кабинет да бъде удължен и да го забележим в персоналния състав. Освен това казахме, че не бихме подкрепили кабинет, в който с просто око се вижда въздействие на ГЕРБ, Движение за права и свободи и олигархични кръгове “, съобщи Манолова.

Тя беше безапелационна, че ще изискат от Има Такъв Народ сключване на съглашение в какъв времеви небосвод ще бъдат изпълнени поетите от тях задължения във връзка с правосъдната промяна и обществените политики.

„ Полагаме всички старания да има кабинет. Извървели сме стъпките – в политически диалог сме сложили тъкмо тези условия. Очакваме идната стъпка – да забележим имената “, изясни Манолова.

Според нея войната сред трите обединения на митинга в Народното събрание, не дава отговор на упованията на българските жители.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР