Не вярвайте на Кирил Петков, че пенсиите ще се плащат

...
Не вярвайте на Кирил Петков, че пенсиите ще се плащат
Коментари Харесай

Атанасова: Не вярвайте на Кирил Петков, пенсиите няма да се плащат с парите от спрени кражби, със заеми

" Не вярвайте на Кирил Петков, че пенсиите ще се заплащат с парите от спрени обири. Такива не е имало. Пенсиите ще се заплащат със заеми ", написа във фейсбук профила си ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

По думите ѝ " за следващ път желаят да излъжат българските пенсионери, тъй като настояват, че ще вдигнат пенсиите с 20%, а това не е правилно ". " Добавката от 50 лева се дава още от времето на ГЕРБ, а другите 6% са планувани и контрактувани от преди този момент. Реално те прибавят 4%, които се пробват да ги показват като 20 ".

" С всяка мярка на държавното управление се усилва инфлацията. Такава инфлация не е имало от 1997 година В нашите три държавни управления постоянно сме я удържали сред 0% и 3% ", акцентира Атанасова.

Ето и цялостния текст:

Управляващите са поели задължения за РСМ, които не могат да изпълнят и се чудят по какъв начин да се скрият зад Радев.

Управляващите приказват откровени неистини. От едната страна е Кирил Петков, който споделя, че поддържат бизнеса с 4,1 милиарда, от другата страна е отговорът на министъра на енергетиката, че е 1,1 милиарда. Три милиарда неистина!

Сега за следващ път желаят да излъжат българските пенсионери, тъй като настояват, че ще вдигнат пенсиите с 20%, а това не е правилно. Добавката от 50 лева се дава още от времето на ГЕРБ, а другите 6% са планувани и контрактувани от преди този момент. Реално те прибавят 4%, които се пробват да ги показват като 20.

Те са доста положителни във взимането на заеми. Взимат по половин милиард на седмица без пояснения. Не вярвайте на Кирил Петков, че пенсиите ще се заплащат с парите от спрени обири. Такива не е имало. Пенсиите ще се заплащат със заеми.

Управляващите се опасяват под паника. Тази седмица Народното събрание даже осъмна с стоманени решетки. Страх ги е от хората. Страх ги е от нас, че можем да ги пометем същински.

С всеки минал ден виждаме по какъв начин страната стартира да наподобява на пробито корито. Правителство, в което взе участие Българска социалистическа партия, не може да е прозападно.

Управляващите не се оправят с ценовата рецесия. Мерките на кабинета са капан за идващите години!

С всяка мярка на държавното управление се усилва инфлацията. Такава инфлация не е имало от 1997 година В нашите три държавни управления постоянно сме я удържали сред 0% и 3%.

Дори в този момент да махнат Данък добавена стойност, цената на хляба няма да се промени, тъй като суровините за производството на пшеницата нарастнаха многокатно. Ще обеднеем грубо.

Защо смениха шефа на КЕВР? За да не знаете с какъв брой скача токът. Попитахме КЕВР на изключително съвещание на енергийната комисия дали е правилно, че ЕРП-тата желаят 200% нарастване. Не споделят!

Предложихме да гласуваме КЕВР да ни дават тази информация. Управляващите гласоподаваха „ срещу “ това хората да схванат с какъв брой ще скочи тока.

За три секунди продадоха газа и засекретиха кои са компаниите. И последва " мълчанието на агнетата " - никой не попита кои са тези компании?

Намираме се в Шумен - житницата на България. Какво стана със зърното? Къде са тези милиард и 200 милиона? Ако беше истина, че на година сме крали 8-10 милиарда, за година трябваше да са икономисали за автомагистралите. А те са взели 9 милиарда заеми. От началото на годината до момента 2 милиарда
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР