Не вярвам цените да бъдат по-високи от това, което бе

...
Не вярвам цените да бъдат по-високи от това, което бе
Коментари Харесай

Кирил Петков: От цялото си сърце искам да премахнем сертификатите, но първо трябва да повишим нивата на ваксинация

Не имам вяра цените да бъдат по-високи от това, което бе препоръчано. А мораториумът ще падне сега, в който създадем повсеместен разбор и сме сигурни, че сме лимитирали всички течове в системата, тъй като нашата политика е да премахнем течовете в системата преди да прехвърляме разноските на крайните консуматори. 1,5 милиарда лв. е целия пакет за бизнеса. Доколкото знам през вчерашния ден е имало много добър прогрес по какъв начин тъкмо да се рамкират тези помощи. Едно от нещата, които надграждаме, е, че тези помощи за бизнеса ще стартират от една цена нагоре – 185 лева на мегаватчас. Това съобщи министър-председателят пред публицисти в Народното събрание.

,,Аз съм доста удовлетворен, че този тласък, който беше препоръчан, успяхме да имунизираме 92 000 души в последните три дни. Ще продължим доста съществено акцията по имунизация, защото хората би трябвало да бъдат доста добре осведомени и в този смисъл е значимо присъединяване и на персоналните лекари в кампанията'', уточни Петков.

,,Нашата обща цел е да продължим с тези темпове на имунизиране, като крайната цел е да махнем пика, а не просто да имунизираме хората. Това е публичен интерен и персонален здравен интерес. Тези 75 лв. бяха едно допълнение към осведомената акция. Засега други финансови тласъци не предвиждаме'', посочи още министър председателят.

От цялото си сърце желая да премахнем документите, само че когато равнищата на имунизации са задоволително високи, а това ще стане с равнища от към 70% имунизирани, сподели още той.

Очаквайте детайлности!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР