Не вярвам някой да зарони горки сълзи затова, че депутатката

...
Не вярвам някой да зарони горки сълзи затова, че депутатката
Коментари Харесай

Кой тъгува за Елена Гунчева!?

Не имам вяра някой да зарони горки сълзи по тази причина, че депутатката от „ Възраждане ” Елена Гунчева щяла била да напусне своята парламентарна група и състава на 47-то Народно събрание.

Тази жена разгласи и разгласява фотография на крайници си единствено преди ден, с цел да потвърди, че не можела да пристигна да гласоподава избор на съмнение към кабинета, който към този момент мина и без нея. Лидерът на партията от своя страна описа пред медиите, че всички от „ Възраждане ” се тормозили да не осакатее, щото била болна, само че тя ненадейно ги изненадала в тил с изказването си, че напуща както групата им, по този начин и Народното събрание.



През март „ възрожденката ” взриви програсивната общност с различен собствен пост в обществените мрежи, та се наложи и дипломатическата колегия да се вдигне против нападателните й мнения. Помните ли, тогава беше написала, че се надявала „ високоточкови оръжия да поразят Министерски съвет и тогавашната американска посланичка у нас Херо Мустафа ”!

Преди това, при започване на годината, тя отново сътвори скандал в огромен магазин, където й създали забележка, че не носи вярно маската си против коронавирус. и така нататък и тъй наречените.

Не знам за вас, само че персонално аз се всякога се срамя от сходни дейности на хора в Народното събрание, които би трябвало да са елитът и цветът на нацията. Опасността те да не престават да са факт, е действителна, заради порочната партийна изборна система у нас, която основава условия, в случай че някоя партия подреди и магаре в листите, то на следващия ден да стане народен представител.

Ето какво мисли по тематиката госпожа Милена Алексиева, почитан правист:

„ Всъщност Гунчева не споделя нищо забавно, нито прави фундаментално разобличаване за нрава на водача си- господин Коце. От един, два диалога с него даже и тук, в нета, лъсва. Системата на пропорционални избори с партийни листи подстрекава и подтиква точно такова отношение във всички парламентарни сили- или гласуваш с управлението, макар мнението ти ( дори не е належащо да ти го постановат в прав текст, всеки си следи за персоналния интерес, в случай че желае да има място в листата), или те изяждат и изплюват своите, които са чинно болшинство. Само вижте по какъв начин " гражданската квота ", която е решила да прави политическа кариера (например в ДБ), внезапно й се прииска да се влее в партийните редици на едната партия. Свободни хора с мнение, които да слагат преди всичко ползите на гласоподавателя, не търсете в Парламента - там партийната дисциплинираност е водеща. В някои партии (вероятно) най-малко са оставили опция за същински диспути преди взимане на решения за значими проблеми- нека е по този начин, но едва ли... ”



Повече детайлности от житието-битието на депутката показа общинският консултант от Бургас Владимир Павлов:

„ По добре късно, в сравнение с в никакъв случай

Браво на Елена, че се реши да извади на показ това, за което приказваме от години...НО

Именно това, че година, аз, другари, близки изнасяхме обстоятелства, доказателства, говорихме с нея, да не се включва в измамата, да не дава гласове и пропагандира, тя ни лъжеше манипулативно и изчакваше да види дали партията има късмет да влезе в Народното събрание или не.

И чак, когато социолозите споделиха, че е на прага на влизане през 2021г., напусна своята прясно учредена през 2017 година сливенска циганс*ска партия НАРОД, на която бе зам.председател и се включи като лидер на две листи измествайки регионалните организации и хората работили 5 години безкористно за партията.

Много добре знаеше, че би трябвало единствено да слушка, директория и да сервилничи, в подмяна на несъмнено депутатско място, десетина бона заплата и изяви по медиите...

Твърде доста ми идва обаче да чувам в този момент като опрощение от нея, че й е прибрал безотчетните 12 бона на месец над заплатата, че живее на хотел, който сама е трябвало да си заплаща /защо ли?, Като има супер квартири, а й си осребрява гориво всеки месец за хиляда лв. да си пътува до Пловдив/,че не й давали да взе участие по всички малките екрани и да си прави каквото желае...на фона на бедстващите над ДВА милиона българи живеещи в бедност!

Еми, Елено, га прецака стотици членове и не се вслуша в нас, учредителите що не плача по този начин?

Когато имахме потребност от поддръжка с цел да разкрием истината за внедрените от, и, ти за какво ни атакува и взе страната на тоя, който те направи народен представител -, та дори и ризи късаше в негова поддръжка?

Да, настоявам го, тъй като ти в никакъв случай не си била член на и не си работила безкористно за партията, а пристигна наготово в последния миг да седнеш на комфортния стол!

И да в този момент, когато се разкриха всеобщо зависимостите на копейкин и не остава и месец живот на този парламент, тъкмо, когато се пазарят глави за идващите избори, някак си необичайно ти пристигна ентусиазъм за истината. Все отново ти пристигна... ”/със съкращение/.

Та някои пращат в Народното събрание ей такива депутати, за които нямам доверие някой непокътнат човек същински да затъгува, когато се махат. Други пък си сортират предатели, които след това напущат групите им и се отдават на партийно номадство, без съображения, че оставят своите гласоподаватели без посланичество. Измяната е универсална за хората без правила, но Аман, бе!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР