Не вярвам, че всички в ГЕРБ са свързани с кюлчета,

...
Не вярвам, че всички в ГЕРБ са свързани с кюлчета,
Коментари Харесай

Мутафчиева от ДБ: Борисов ще трябва да комуникира, или да се пенсионира

Не имам вяра, че всички в ГЕРБ са свързани с кюлчета, само че имат потребност от пререформират партията си. Бихме говорили с тях, в случай че поддържат махане на Гешев , а техният водач Борисов ще би трябвало или да излезе напред и да комуникира с останалите или да се прибере и да се пенсионира. Илина Мутафчиева от " Демократична България " за.

" Не виждам разединение и спор в парламентарната ни група. Опитваме да сме рационални, тъй като не желаеме да създадем още безпорядък и суматоха в страната. Бихме подкрепили втория мандат. Категорично позицията, която сме заели, е да не поддържаме първия мандат. Ще обсъждаме три значими за нас разграничителни линии - правосъдната промяна, поддръжка за Украйна посредством превъоръжаване на нашата войска, икономическа независимост и един закон за всички ", съобщи тя.

По думите ѝ Демократична България е подготвена да организира диалози и да предложи кабинет, в случай че получи третия мандат.

'' Неразумно е да няма бюджет и в една постройка да сме се самовглъбили в себе си и да не виждаме какво става с хората. Доколкото знам Политическа партия ще поддържат даване на оръжие за Украйна ", уточни Мутафчиева. 

Целия диалог гледайте във видеото. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР