Не вярвам, че Живко Коцев е бил обект на заплахи.

...
Не вярвам, че Живко Коцев е бил обект на заплахи.
Коментари Харесай

Адвокат Людмил Рангелов: Не вярвам, че Живко Коцев е бил обект на заплахи

Не имам вяра, че Живко Коцев е бил обект на закани. Заплахата е от събитията, той си е дал сметка за това. Това сподели Людмил Рангелов, юрист на някогашната шефка на организация " Митници " Петя Банкова.

" Г-н Коцев е бил посъветван да стане предпазен очевидец от юрист Илиян Василев ", уточни Рангелов.

Има един случай, е който се твърди, че по искане на, тя е сменила началника на митниците в Лесово. Тя отхвърля да е по този начин и споделя, че това е било нейно решение, сподели още той.

Ако се съберат съществени доказателства, че Живко Коцев е съпричастен към закононарушения, няма да му помогне събитието, че е предпазен очевидец, сподели още той. също не е в преференциална обстановка, добави още той, сподели Рангелов.

" Бих предизвестил Коцев, че има от какво да се тревожи. би споделил информация ", сподели още той пред Нова тв.

Няма връзка сред Банкова и Коцев, те вървят в де обособени линии, уточни той. Цялата тази история се употребява с политически цели. Изтеклата информация с е цел избрани лица да бъдат злепоставени. Това сподели юрист Рангелов във връзка изтеклите фотоси и документи от разпити. Петя Банкова е познавала, както и татко му. Грешката на госпожа на Банкова е, че не е решила в каква конструкция влиза.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР