Не всяко домакинство има лукса да притежава сушилня, понякога няма

...
Не всяко домакинство има лукса да притежава сушилня, понякога няма
Коментари Харесай

Ето защо веднага трябва да спрете да сушите прането си вътре

Не всяко домакинство има лукса да има сушилня, от време на време няма място за такава, а от време на време финансите не доближават за закупуване на такава. Единственото нещо, което можете да извършите с прането си, е да го закачите на сушилника. Добре ли е обаче вършиме това на закрито? Ако го въпреки всичко действате по този метод - прочетете това.

Това са най-големите рискове, които заплашват вас и дома ви от сушенето на облекла у дома:

1. Влажност

Ако сушите прането си на закрито, увеличавате влажността с към тридесет %, съгласно The ​​Asthma Society of Ireland. По-високата мокрота може да усили шанса за развиване на токсични гъбички. „ Влажната среда подтиква растежа на гъбички, които могат да отделят спори. Тези спори могат евентуално да причинят алергични реакции при хората ", споделя представителят на The Asthma Society.

2. Гъби и спори

Тези гъбички и спорите, които отделят, постоянно не се виждат с просто око. В резултат на това човек може ненадейно да изпита тежки алергични реакции, без да знае повода. Не всеки ще пострада от сходни реакции, само че хората с астма и тези, които са по-чувствителни към гъбички и спори, могат да получат обостряне на признаците. Гъбичките също могат да имат негативен резултат върху кожата.



 

Солили сме храната неверно, ето по какъв начин е вярно (ВИДЕО)

3. Алергични реакции

Ако имате проблем с мухъл къщи, може да усложните тези проблеми. В началото ще започнете да усещате и реакция на организма - може да наподобяват безобидни, като хрема, само че в дълготраен проект могат да станат извънредно съществени. Ако имате признаци, които не изчезват и които предизвикват проблеми във вашето всекидневие, е рационално да посетите вашия доктор. Могат да зародят следните признаци:

1. Течащ нос

2. Кашлица

3. Кихане

4. Обриви

5. Главоболие

6. Умора
Намерите ли пари на пътя - направете това. Иначе шансът ви ще изчезне
Когато намериш изгубени пари, ги занеси вкъщи! Разберете по какъв начин могат да ви донесат шанс! Прибирах се от работа с горест в душата. Мисли...
Прочети повече
7. Дразнене в гърлото

8. Астма

Решение

Имате ли сушилня за облекла или място на открито, където да оставите прането да изсъхне? Уверете се, че употребявате тези две варианти колкото е допустимо повече. Ако е належащо да изсушите прането на закрито, направете това в помещение, което е добре проветриво. Например поставете стойката за пране в баня с отворени прозорци и включен вентилатор за извеждане на влажния въздух.



Още от ПОЛЕЗНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР