Не всички жертви на смъртоносната автобусна катастрофа във вторник във

...
Не всички жертви на смъртоносната автобусна катастрофа във вторник във
Коментари Харесай

Автобусна катастрофа във Венеция: Жертвите все още неидентифицирани почти 24 часа по-късно

Не всички жертви на смъртоносната автобусна злополука във вторник във Венеция са разпознати съвсем 24 часа по-късно, споделя прокурор. < /p>

ДНК проби може да се употребяват за потвърждаване на самоличността на някои от 21 убити, които не са носили персонални документи, сподели Бруно Черчи.

Електрически рейс проби преграда над надлеза във вторник вечерта, като падна съвсем 15 метра (50 фута) в Местре, който е обвързван с Венеция посредством мост.

Сред починалите има три деца, в това число бебе, съгласно публични лица.

Автобусът е превозвал 39 туристи от центъра на Венеция до къмпинг.

Кметът на Венеция Луиджи Бруняро сподели, че се е случила „ голяма покруса “. „ Апокалиптична сцена, нямам думи “, сподели той в обществените мрежи.

Кадри за видеонаблюдение на надлеза демонстрираха, че транспортното средство минава около различен рейс, преди да падне от пътното платно.

Един избавител приказва за " покруса на младежи, в случай че не и доста младежи, като се изключи няколко възрастни ".

Известно е, че петнадесет души са ранени, петима от които съществено. Служители на Венеция споделиха, че има украинци, австрийци, испанци и други задгранични туристи.

Сред ранените има двама 16-годишни и две по-малки деца, локалният губернатор споделих.

Двама братя немци, на седем и на 13 години, бяха лекувани със счупени кости в болница в близкото Тревизо. Родителите им бяха убити при случая и момчетата бяха съветвани.

Венецианският прокурор господин Черчи сподели, че единствено трима или четирима оживели до момента са съумели да беседват с следователи до сряда следобяд.

Автобусът катастрофира към 19:45 (17:45 GMT) във вторник. Очевидно е бил нает от локална компания, с цел да вземе туристи от историческия център на Венеция до къмпинг в близкия квартал Маргера.

Свидетели са видели рейса да стърже около мантинелата на надлеза в продължение на 50 метра, преди да падне на земята, добави прокурорът.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР