Не всеки харесва ароматизирани свещи, цветя или кутии с деликатно

...
Не всеки харесва ароматизирани свещи, цветя или кутии с деликатно
Коментари Харесай

Ден на майката 2024 г.: Оферти от Sekonda, Samsung, Dyson и Hotel Chocolat за любителите, които не обичат цветята

Не всеки харесва ароматизирани свещи, цветя или кутии с внимателно опаковани шоколадови бонбони, тъй че не е изненадващо да видите тазгодишната 2024 година Сделките за деня на майката се разклоняват в други категории. Включително технологии, където можете да намерите умни часовници с понижение, кухненски джаджи или най-новия музикален аксесоар за обичания човек тази година.

Сделките текат бързо, защото деца и внуци, даже домашни любимци (да, можете да намерите дарове, които да изпратите от името на вашето бебе) търсят хрумвания да почерпят майка си. И остават малко по-малко от две седмици, защото Неделята на майчинството пада на 10 март.

Въпреки че Moonpig, M&S и Bloom & Wild оферират съвършено поднесени букети, парфюми и картички, това няма да е за всеки чаша чай. Ето за какво ние се разклонихме със покупко-продажбите, усъвършенствайки това, което светът на технологиите може да предложи - без значение дали е смарт часовник за вашата майка маниак във фитнеса, кухненска джаджа за приго...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР