Не всеки ден, проверявайки наличността по сметката си, човек вижда,

...
Не всеки ден, проверявайки наличността по сметката си, човек вижда,
Коментари Харесай

И такива грешки стават… Преведоха милионите на Том Холанд в сметката на Том Холандър

Не всеки ден, проверявайки наличността по сметката си, човек вижда, че са му преведени милиони долари без безусловно да ги чака.

Том Холандър разкри, че на него му се е случило. Известният артист от „ Белият лотос “, „ Карибски пирати “ и „ Гордост и предубеждения “ получава превод, предопределен за звездата от „ Спайдърмен “ Том Холанд, предава Би Би Си.

Снимка: Getty Images

„ С него бяхме при едни и същи сътрудници за къс интервал и счетоводителите очевидно са объркали. Малко е мъчно, тъй като аз бях тук първи, само че той е доста прочут “, сподели шеговито Холандър.

Дядо Велко и баба Надежда не са си купували облекла от 30 години, само че за секунда не са се замислили да задържат парите

Обяснявайки по какъв начин е разкрил заплащането, той описа, че е гледал собствен другар в театъра, на който са платени 300 паунда.

„ И заставам самодоволно в публиката, откакто преди малко направих шоу на Би Би Си за 30 хиляди паунда или нещо сходно, с които щях да изкарам идната година. Мислех си – „ Е, това е прелестно, аз съм доста проспериращ “.

Снимка: Getty Images

Междувременно той ревизира имейлите си и вижда известие, озаглавено - „ Бонус за " Отмъстителите “.

Грешката е на сервитьор в Манчестър

„ Беше голяма сума. Не беше заплатата му. Това беше неговият първи бонус за касов филм. Не целият бонус, а първият му. Толкова пари не бях виждал. Беше 7-цифрена сума. Самодоволството ми изчезна “, добави той.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР