Не виждам някаква програма. Хората гласуваха за котка в торба.

...
Не виждам някаква програма. Хората гласуваха за котка в торба.
Коментари Харесай

Пред ФАКТИ доц. Мангъров изказа мнението си за Има такъв народ

" Не виждам някаква стратегия. Хората гласоподаваха за " котка в торба ". Това беше партия, която се сътвори за въвеждане мажоритарно гласоподаване, а всичко, което става е доста надалеч от това, за което беше основана партията. Ставащото са свободни съчинения на някой, който е определен поради напълно други хрумвания и визии ". Това сподели доцент Атанас Мангъров пред ФАКТИ , откакто от медията ни го потърсихме за коментар на политическия безпорядък, в който партия " ИТН " вкара Родината ни.

Доц. Мангъров, въпреки и стеснен експерт в медицината, в никакъв случай не е бягал от това да изрича мнението си като жител и по политически тематики. Именно и за това го потърсихме. А и мнението му се почита от доста българи.

" Oчаквах от тях доста повече. Най-малкото, в случай че те бяха свършили това, за което бяха основани, това щеше да бъде задоволително, с цел да влязат в историята. В момента играят на дребно. Те бяха основани да трансформират тази система, а се оказа, че поставят всички старания, с цел да се вградят в нея ".

Попитахме инфекциониста дали счита, че " ИТН " е план на така наречен задкулисие в България, а той отговори сбито по следния метод: " Би могло. И най-вероятно е по този начин ".

Нямаше по какъв начин да подминем и тематиката за предлагането за здравен министър в проектокабинета на Има Такъв Народ. Става въпрос за уролога доцент доктор Силви Кирилов, в чиято биография усещане прави това, че въпросният е бил на много управителни длъжности в системата. Доц. Мангъров удостовери това с думите си за него: " Той е доста надълбоко интегриран в актуалната здравна система. Това е като барон Мюнхаузен, който се е опитвал да се извади самичък себе си за косата от блатото. Просто Кирилов е част от тази система и не чакам промени от него ".

За възможни нови парламентарни избори, доцент Мангъров, който в изборите за предходния Парламент бе претендент за народен представител от АБВ, изложи следното мнение: " Не е доста добре, само че най-вероятно ще се стигне до това. Дори и да се сформира държавно управление, то ще съществува доста малко време, в случай че не се направи някакъв вид на държавното управление на Беров от 90-те години, където никой не носи отговорност ".

" Хората би трябвало да схванат, че главната разграничителна, а в това време и обединителна линия би трябвало да бъде отношението към Ковида. Това е главното разделяне в обществото сега и това е нещото, което може да сплоти хората. Докато хората не осъзнаят това нещо, ние ще продължаваме да се въртим в същия циничен кръг ", счита инфекционистът.

" При президента бяха доста маскирани. Едно приказваме, друго вършим. Защо - тъй като имало правила. Обаче човек, когато има някакви визии и когато ги декларира обществено, той би трябвало да държи на тях ", сподели доцент Атанас Мангъров във връзка това, че от " ИТН " настояват, че са срещу налаганите ограничения против пандемията от Ковид, само че в това време дейностите им не го удостоверяват.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР