Не виждам никакви поводи за поскъпване на хляба в момента.

...
Не виждам никакви поводи за поскъпване на хляба в момента.
Коментари Харесай

Няма поводи за поскъпване на хляга, изберете българското, призовават браншовиците

 " Не виждам никакви мотиви за повишаване на хляба сега ". Това съобщи ръководителят на УС на Националния браншови съюз на хлебарите и сладкарите Мариана Кукушева в студиото на " Нова ТВ ".

" В сферата на хранителното произвеждане всички сътрудници от всички съществени хранителни сектори декларирахме отговорно, че ние можем да издържим и без нова годишна продукция, а такава ще има, в границите на близо 2 години. Поводи за спекули няма ", уточни още тя.

" В хранителното произвеждане равнището на биосигурност е в извънредно висока степен. По закон сме въвели система, която допуска надзор върху сериозните точки и има вътрешни правилници за екшън проекти ", безапелационна е Кукушева.

Запитана за това дали е безвредно потребителите да купуват непакетиран самун, Мариана Кукушева отговори: " Би трябвало непакетираният самун да се подава към клиента от магазинер, който носи ръкавици. Ако смятате, че обектът, от който купувате създаден или доставен самун няма нужното равнище на хигиена, сменете обекта ".

" С оглед на обстоятелството, че в България произвеждаме цялата гама от съществени храни, което е плюс за нас, мисля, че в този момент е моментът, без значение какви условия се развият, българите да изберат българското ", безапелационна бе Мариана Кукушева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР