Не виждам какво има да се обяснява, ние не сме

...
Не виждам какво има да се обяснява, ние не сме
Коментари Харесай

Не сме загубили избори, за да се обясняваме, обяви ВМРО

Не виждам какво има да се изяснява, ние не сме изгубили избори, с цел да се обясняваме и да търсим вини. Г-н Джамбазки, като човек, който е виновен и работи и за идеята на Вътрешна македонска революционна организация, и за националните ползи, когато има решение управлението, че той би трябвало да е претендент. А и той действително беше софиянец и беше най-хубавият претендент за кмет на София - като софиянец, само че въпреки всичко хората избират. Това съобщи пред БНР ръководителят на предизборния щаб на Вътрешна македонска революционна организация Юлиян Ангелов в коментар за представянето им на локалните избори и за резултата на Ангел Джамбазки в София.

"И най-сетне очевидно са решили да избират сред двете съществени съпернички и заради тази причина резултатът е по-нисък, тъй като и по планирани изследвания и данни, които сме гледали резултатите бяха по-добри. Така че за общински съветници, мисля че резултатът ще е по-добър от предните локални избори “, сподели Ангелов.

Той разяснява за кого би предложил на гласоподавателите да гласоподават.

“Не сме обсъждали изобщо сега. Има и места, в които ние сме на балотаж. Мисля, че са десетина, в случай че не и повече общини в страната. Така че не сме обсъждали сходни разновидности за момента. Ние не поддържаме някой, тъй като е от някоя партия или не, а поддържаме това дали индивидът, който е претендент, става, или не става “, добави Юлиян Ангелов.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР