Не виждам друго решение за бъдещото украинско ръководство освен да

...
Не виждам друго решение за бъдещото украинско ръководство освен да
Коментари Харесай

Рами Ал Шаер: Русия защитава истинските ценности

Не виждам друго решение за бъдещото украинско управление с изключение на да одобри ясните съветски претенции

Звучат доста въпроси по отношение на актуалната обстановка и военната интервенция, която Русия организира в отбрана на националната си сигурност, пред лицето на заканите, чиято жестокост и свирепост ни стават все по-ясни, откакто Западът скъса всички маски на „ свобода”, „ демокрация”, „ взаимно съжителство” и „ приемане на другия” от престореното си лице.

Тези въпроси са свързани с оповестения ход на руско-украинските договаряния в Истанбул, намаляването на интензивността на настъплението на някои фронтове, както и прехвърлянето на разплащанията по газовите контракти с неприятелските страни към съветската рубла.

Искам да подчертая, че съветската военна интервенция няма да спре, до момента в който не бъдат изпълнени всички нейни стратегически задания, както сподели президентът на Русия Владимир Путин при оповестяването на началото на тази интервенция. Никакви интернационалните договаряния или ходатайство няма да повлияят на това, само че посредническите страни могат да изиграят своята роля в смекчаването на филантропичните проблеми и облекчаването на страданията на цивилното население посредством реализиране на съглашения и отваряне на безвредни коридори.

Тук Турция в действителност може да играе забележителна роля, базирайки се на своя сирийски опит, дружно с страните от Астанинския формат – Русия и Иран – гаранти на съглашението за преустановяване на огъня и зоните на помирение.

От друга страна, не виждам решение за бъдещото украинско управление, с изключение на да одобри ясните съветски претенции, които са признание на Крим като част от Русия, самостоятелност на републиките в Донецк и Луганск, статут на неутралитет и гаранция за неприсъединяване към НАТО. Искам също по този начин да подчертая, че Русия е в положение да устои на икономическата война на Съединени американски щати и Запада против нея и че новините, анализите и тълкуванията на изказванията на членовете на съветската преговорна делегация са безусловно неправилни. Има прогрес в договарянията, има прогрес в постигането на съглашение за специфични стъпки за облекчение на страданията на цивилното население и попречване на жертвите измежду тях.

Превод: В. Сергеев

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР