Не успях да се простя със Стефан Данаилов, но никога

...
Не успях да се простя със Стефан Данаилов, но никога
Коментари Харесай

Аня Пенчева: Не успях да се простя с Ламбо!

" Не съумях да се простя със Стефан Данаилов, само че в никакъв случай няма да го не помни, той е незаместим. " Това споделя актрисата Аня Пенчева, която към този момент е подготвена с книгата си за огромния артист Стефан Данаилов.

Красавицата, която нееднократно е играла с Ламбо, с който са били и доста близки другари, в началото мислела да напише автобиография. Станала доста дълга, включвайки спомените ѝ със Стефан Данаилов. Разказите от последните две години от неговия живот с актьорите, с които репетирали, и с най-близкото му обграждане станали толкоз хубави, че Аня и издателите ѝ решили да не смесват нещата.

Художествената биография на Ламбо, която написа Аня Пенчева, е със заглавие " Такъв беше Ламбо ".

" Първото изречение ми беше доста мъчно: " Дали любовта сред двама души може да се трансформира в другарство и... книга ", споделя Аня. Редактор на книгата е Захари Карабашлиев. Според първичните замисли творбата на най-сексапилната ни актриса би трябвало да излезе на 9 декември, рождения ден на Стефан Данаилов и датата, на която той в случай че беше жив, щеше да навърши 80 години.

" Топката сега е в госпожа Аня Пенчева. Попитайте нея на коя тъкмо дата ще излезе книгата ", сподели пред " България Днес " Карабашлиев.

На 9 декември, на рождения си ден, малко преди да си отиде, Стефан Данаилов също направи премиера на книгата си " Романът на моя живот ". В нея той показа за първи път и за любовта си към Аня. " Една актриса стана по-специална за мен - Аня Пенчева. Нашата история беше същинска, повече от елементарен флирт. Мисля, че и тя имаше същото чувство - за обич. Аня е другата жена, която съм обичал същински. Мери разбра това и го претърпя доста тежко.

А и мен ме измъчваше съвестта; мисълта, че би трябвало да оставиш един човек поради различен, не ми даваше успокоение. След началната еуфория пристигна отрезвяването, а в тази фаза започваш да си задаваш доста въпроси. Аня беше мъдро момиче. Проведохме сериозен диалог и аз сложих завършек на нашите връзки. В края на краищата има една прозаична фраза: " Важно е кой ти пере гащите ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР