Не успях да гласувам. Получих мотивиран отказ, за да ми

...
Не успях да гласувам. Получих мотивиран отказ, за да ми
Коментари Харесай

Асен Василев след решението: Било меко казано абсурдно, че не може да гласува

„ Не съумях да гласоподавам. Получих стимулиран отвод, с цел да ми се издаде позволение за гласоподаване “, това разяснява съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ и финансов министър Асен Василев.

Василев прочете и претекстовете на общината в Хасково за отхвърли, съгласно която няма задоволително доказателства, че последните шест месеца е бил на територията на България.

„ Община Хасково не може да откри, че последните шест месеца аз съм бил на територията на страната, а не съм живял в чужбина. Мисля, че това е меко казано неуместно, още повече че им дадохме документи, свързани с избирането ми като депутат от ЦИК, което автоматизирано значи, че пребивавам в страната, по-късно обвързвано и с назначението ми като министър на финансите. Не знам какъв брой по-оригинални документи им трябват от Държавен вестник “, сподели Асен Василев.

Според него въпросът не е, че не може да гласоподава, а че общината в Хасково в продължение на шест часа се е пробвала да откри дали депутат, определен от Хасково, и министър на финансите е живял през последните 6 месеца на територията на страната.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР