Не убих Ани. Намерих я мъртва у дома си и

...
Не убих Ани. Намерих я мъртва у дома си и
Коментари Харесай

Шокиращ обрат за убийството на малката Ани в Гърция

„ Не убих Ани. Намерих я мъртва вкъщи си и бях паникьосан… Исках да я погреба, само че нямах лопата ”, сподели през днешния ден пред съда бащата на 4-годишната Ани, чието ликвидиране потресе преди четири години Гърция.

27-годишният татко на 4-годишната Ани, чийто мъртвец бе нарязан и изчезна без никаква диря, сподели в показанията си на вторичния развой, че не е умъртвил детето си. Намерил дребното момиче мъртво, и в следствие неговата суматоха пристъпил към пъкленото дело.

Станислав Бакарджиев сподели още, че е останал 20 часа до мъртвата си щерка в жилището, в който живеел на улица „ Михаил Вода “ в Атина. „ Не желаех да върша всичко това. Исках да сложа трупчето в чанта, само че телцето беше камък и се счупи. Отрязах няколко части и ги хвърлих в боклука “, сподели пред съда през днешния ден той.

„ Чу се, че аз съм човекоядец, че съм сготвил детето и съм го изял. Никога не се е случвало. Нямах мотив да убия детето си … Не мога да си показва по какъв начин татко убива детето си. Става една заран и убива детето си. Само вманиачен би го направил и аз не съм вманиачен " - добави още той.

Според обвинения дребната Ани е взела опиати, които е намерил вкъщи си, защото бащата на детето и неговият правосъден обвинен, който в миналото е бил съквартирант в дома им Насиф Ахметов или Николай, са употребявали опиати.

Бащата на Ани сподели пред съдиите, че всичко, за което го е грижа, е прошката на щерка му: „ Не се оправдавам на Бога. Извинявам се на щерка си. Знаеше, че я обичам … Нека щерка ми, ми елементарни. Не мога да потвърдя какъв татко бих бил, в случай че не бях наркоман. “

На делото присъстваше и майката на 4-годишната Ани, Димитрина Борисова, която сподели, че 27-годишният й другар е обичал щерка им и е имал доста положително отношение към нея.

източник: Блиц
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР