Не цялото общество смята, че Иванчева е жертва. Тя може

...
Не цялото общество смята, че Иванчева е жертва. Тя може
Коментари Харесай

Шефът на следствието Борислав Сарафов: Иванчева може да бъде жертва на собствената си алчност


„ Не цялото общество счита, че Иванчева е жертва. Тя може да бъде жертва само на своята лична лакомия. Присъдата й е обективна сигурно. Присъдите на Върховен касационен съд не могат да бъдат коментирани, а единствено изпълнявани “, по този начин Сарафов разяснява ареста на някогашната кметица на „ Младост “ Десислава Иванчева.

„ Състоянието на братята не може да омаловажи действието им. Те са умъртвили еднообразен български служител на реда, до момента в който е изпълнявал отговорностите си. Мои следователи ще проведат опит на мястото, с цел да се откри сигурно от кое място са създадени изстрелите. Убийците би трябвало да бъдат изправени пред съд и да получат своето наказване “, сподели той по тематиката с убийството на граничния служител на реда Петър Бъчваров откъм Турция и изказванията, че двамата братя са психологично заболели.

Директорът на Националната следствена работа дефинира убийството като „ извънредно безочливо действие “ и съобщи, че не счита, че Мустафа и Енгин са невменяеми. Според него те ще получат дейно наказване.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР