Не трябва да се изпада в психоза заради коронавируса. Целият

...
Не трябва да се изпада в психоза заради коронавируса. Целият
Коментари Харесай

Ангелкова: Не трябва да се изпада в психоза заради коронавируса

Не би трябвало да се изпада в неуравновесеност поради ковид. Целият свят се е фокусирал върху преодоляването на болестта. Съветваме да не се пътува в Италия. Това съобщи Николина Ангелкова  Николина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 година Възпитаник е на Harvard, министър на туризма, в ефира на Българска национална телевизия.

По думите ù който има опция би трябвало да анулира пътуването си или да смени интервала му.

"Не повече от 20 000 италияанци са посетили България от декември до януари месец. Засега обстановката с отлив на туристи не е сериозна по отношение на записванията и отвод от пътувания. Здравето е преди всичко и то въздейства, нямаме действително отражение на резервациите ", изясни тя.

Шефът на спешния щаб разгласи има ли позитивна проба за ковид

"Ситуацията е тежка и тревожна и следим какво се случва с разпространяването на ковид ", сподели Ангелкова.

На въпрос дали има действителна заплаха от банкрути на туроператори, тя съобщи, че за този миг - не. "Не желая да злоупотребявам, тъй като суматохата е много сериозна и не желая да я трансформираме в неуравновесеност. Искам да благодаря на всички оператори, които влизат в състояние и се надявам светът да откри решение оптимално бързо ", безапелационна бе Ангелкова.

"Можем да чакаме растеж сред 2 и 5% за летния сезон. Заявените полети за летище Бургас са с растеж от 14%, а за Варна с 5% ", акцентира министърът на туризма.

Що се отнася до това по какъв начин е протекъл зимния сезон, тя съобщи, че имаме растеж от 11,5% макар неналичието на сняг. Имам над 34% растеж от туристи от Франция, Германия, Украйна.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР