Не търсете Каракачанов в Министерството, за да го питате за

...
Не търсете Каракачанов в Министерството, за да го питате за
Коментари Харесай

Тераси Каракачанов във Виена на липосукция и лифтинг, докато АПАРТАМЕНТГЕЙТ гърми с тризонета му в София

Не търсете Каракачанов в Министерството, с цел да го питате за големия мезонет, който населява против скромните си приходи. Той харчи десетки хиляди евро във Виена, с цел да подложи мазното си тяло на козметични процедури. Лифтинги, опъвания на бръчките към очите, смаляване на гуши и шкембета предприе 200 килограмовото вице на Бойко в разгара на абсурда с царския му мезонет, с който министърът на защитата се сдобил неотдавна.

Докато пенсионерите у нас гладуват и към момента чакат пенсиите си от 300 лв., които Вътрешна македонска революционна организация им даде обещание, Каракачанов е във Виена, с цел да се тунингова предизборно. Борисов му е гневен и дружно с ортака Волен Сидеров му желае оставката, само че остарелият клеветник сътрудник Иван от Държавна сигурност не се дава.

Бдителен четец го снима и ни изпрати по какъв начин тумбестият челник разхожда шкембето си по улиците на лъскавата европейска столица край Дунава. С бизнескласата, които народът заплаща, Европа е тясна за Краси Тераси. Като една руса Златка русенският шкембелия се надявал да тунингова телесата си и да взе участие интензивно в първокласната свръхскъпа многомилионна акция за Европарламент на дясната си ръка Джамбазки.

Виена му е предложена за козметични интервенции от остарели приятели от Държавна сигурност, а с откраднатите десетки милиони долари и евро от покупко-продажби със самолети и далавери с военни парцели Каракачанов няма проблем да запуши устите на баджак медиите с лъскави клипове на хомосексуалния си заместител.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР