Не така исках да видя нашия отбор днес. Това сподели

...
Не така исках да видя нашия отбор днес. Това сподели
Коментари Харесай

Филип Филипов: Няма как с притеснение и оправдание да спечелим титлата

Не по този начин желаех да видя нашия тим през днешния ден. Това показа изпълнителният шеф на ЦСКА Филип Филипов след дербито сред ЦСКА и Левски на " Васил Левски ", което приключи при нулево тъждество.

" Получи се един неопределен мач. И двата тима, моето мнение персонално е, че бяха прекомерно внимателни и по-скоро гледаха да не изгубят мача, а не да го завоюват. Напрежение е обикновено да има, щом се бориш за първенец. Лесно е, в случай че си у дома. Нормално е да има напрежение. Футболистите са селектирани и би трябвало да носят на напрежение “, стартира той и изрази мнение, че е огромното му предпочитание е в първия отбор да има юноши на " армейците ".

" Ако ме питате мен, моето най-голямо предпочитание е да има юноши на ЦСКА в тима, да има клубът еднаквост. Направили сме една стратегия да се работи доста по-сериозно в школата, само че това ще даде резултат след време. Решение на треньора е стартовият състав ", съобщи един от шефовете на стадион " Българска войска ".

" Според мен футболистите имаха предпочитание, вложиха се в мача, само че просто за мен имаше малко повече терзание, повече боязън от нужното, повече почит към Левски. Ние трябваше доста повече да създадем, с цел да спечелим мача. Работиха играчите, вложиха се, дадоха максимума от себе си, само че не по този начин желаех да видя нашия тим през днешния ден. Няма по какъв начин с терзание и опрощение да спечелим купата. Трябва да си самоуверен, убеден, всеки мач да има заряд в играта и тогава ще спечелим купата. Не ме тормози това, че не сме победили. Тези дербита са сложни. Една точка взимаме, което ни остава да водим на Лудогорец с две точки. Все още сме преди всичко. Имаме след две седмици пряк мач с Лудогорец на " Армията ". Идеята беше да го спечелим мача, само че не се получи ", сподели още Филипов.

" Забелязах го (б.ред - спречкването глава в глава сред Брадли де Нойер и Станислав Шопов), неприятна обстановка, не е хубаво това да се случва, само че в един мач с доста напрежение и заряд, очевидно не им устояха нервите ", разяснява той спречкването сред двамата футболисти на " алените " и бе запитан по отношение на изявлението на Ивелин Попов, пропуснал дузпа в края на постоянното време, че играчите на ЦСКА са се радвали, че са избегнали загубата.

" Не знам какво има Ивелин Попов поради, ние не сме се радвали, че не сме изгубили. Футболистите бяха доста разочаровани от крайния резултат. Не сме радостни от резултата, който се получи през днешния ден ", приключи изпълнителният шеф на столичния гранд.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР