Не стига, че на Благо Георгиев не му дреме за

...
Не стига, че на Благо Георгиев не му дреме за
Коментари Харесай

Истински фурор! Джизъса разтърси хайлайфа

Не стига, че на Благо Георгиев не му дреме за следващия провален брак с Полина Спасова, ами се оказва, че е зарязал и остарялата си държанка Татяна, с която ги събраха в Сървайвър.

А и за какво да не я зареже, като на нея към този момент се е нагледал и наситил?! Има къде-къде по-нова и забавна " хапка ", както и численост за тефтерчето му.
-->
Някои ще се учудят, само че други, които наблюдават формата Сървайвър - не. Става дума за устатата и шеметна актриса Снежана Макавеева, която е фамозна от дълго време с палавия си манталитет.

Да, тя и Джизъса не можеха да се гледат при започване на формата, тъй като Благой я изгони от племето на Известните. Вчера обаче, преди да напусне шоуто дружно с Чефо, Снежана опули всички с коренна смяна в отношението си към Георгиев. " Искам да съм още с него, гняв ме е единствено по тази причина, че би трябвало да си потегли от Благо ", изцепи се Снежана.

А източници от кухнята на предаването разкриха " под сурдинка ", че двамата към този момент са изконсумирали новопоявилата се химия, написа Клюки.бг.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР