Не станах баба. Аз станах маминка. С тези думи по

...
Не станах баба. Аз станах маминка. С тези думи по
Коментари Харесай

Бони не станала баба, а маминка

" Не станах баба. Аз станах маминка ". С тези думи по Народоосвободителна въстаническа армия певицата опроверга появилите се след неин пост в обществените медии спекулации, че нейната щерка е родила. 

" Няма неприятно да стана баба, само че в действителност аз станах маминка. Недоразумението с разбирането на поста ми не е конспирация. Аз обясних, че всеки един четец, обожател, публицист - има право да схваща както реши това, което публикувам в страницата си и в профила си ", уточни звездата, наблягайки, че в действителност е родила нейна племенница. 

" Аз съм щастлива и за мен беше чест да изразя това мое семейно щастие с всички мои другари и фенове. Съответно, моята племеница, която съм отгледала, и нейният брат, и нейното семейство, и моят брат, и неговата съпруга - за мен това е благополучие, тъй като тя стана майка. Изпровари кака си Михаела. Те решиха, че ще ме изненадат. Ние говорихме и те споделиха: " Нали вече си баба. Лельо, ти си към този момент баба ". Аз споделих, че няма да ми споделят баба, а маминка. Защото аз съм към момента млада. И постоянно по този начин ще бъде. Няма нищо срамно в това да си баба, естествено ", акцентира Бони. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР