Не спира еуфорията в търговищкото село Крепча след блестящото представяне

...
Не спира еуфорията в търговищкото село Крепча след блестящото представяне
Коментари Харесай

Дядото на Нургюл: Отвоюва титлата, конкурира се с най-големите в света

Не стопира еуфорията в търговищкото село Крепча след блестящото показване на Нургюл Салимова в Баку. Въпреки че остана втора в битката за Световната купа по шахмат, жителите в Крепча са горди с триумфа й, а околните й се надяват на по-голяма поддръжка от страната при идващите й интернационалните участия.

" Внучката ми се предстви доста добре и ѝ поисквам доста триумфи. Отвоюва купата, както я мислеше, и се конкурира с най-големите в света ", сподели Осман Раифов, дядото на Нургюл.

" Както видяхте от съветска страна, екипът беше цялостен, а тя беше сама против всички, за което малко съм наскърбен ", сподели Ниаза Ахмедов, вуйчо на Нургюл.

" Само да е тя спокойна към този момент, другояче е доста обезпокоена, все плаче, но да не плаче към този момент, тя е победител, второ място също е победа ", показа бабата на Нургюл Кадрие Раифова пред БНТ.

" Тя е огромен войник, постоянно съм го казвал, мисля, че напълно скоро ще бъде доста лъчезарна и усмихната и ще преследва високите си цели. То това е пътеката. Състезанието в Баку беше една дребна отбивка ", сподели още Живко Живков, треньор на Нургюл.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР