Не спира да се говори за връзката на екс президента

...
Не спира да се говори за връзката на екс президента
Коментари Харесай

Деси Банова чака близнаци от Плевнелиев?

Не стопира да се приказва за връзката на екс президента Плевнелиев и синоптичката Деси Банова. Този път те влязоха в хорските усти с мълвата, че чакат близнаци.

"Връзката на Деси Банова и Росен Плевнелиев се развива по-шеметно и от най-смелите прогнози. Два месеца след телевизионното самопризнание на някогашния президент, че със синиоптичката са влюбени и живеят дружно, в този момент пристигна и още една сензационна вест за двойката - те чакат поколение ", написа "Уикенд ".

"При това бебетата им ще са не едно, а две, отбелязва изданието. Самата метеороложка се похвали преди няколко дни пред хора от приятелския си антураж, че е ходила на обзор с ултразвук и той е посочил, че носи в утробата си близнаци ".

"Зародишът в корема на Деси очевидно е неотдавна, защото на нея към момента не й проличава. Самата синоптичка доста се радвала, че ще има две дечица от обичания си, само че в същото време била много обезпокоена за фигурата си. От свои приятелки тя знаела, че бременните с близнаци дами карат по-тежко месеците преди раждането и наедряват фрапантно.

Още когато връзката й с президента стана обществено известна Банова разгласи, че желае деца от новия си мъж ", продължава в. "Уикенд ".

Според близки на двойката очевидно това е повода и двамата да сияят по този начин в последно време.

Нито един от двамата обаче не е удостоверил новината и спекулациите към тях ще не престават с цялостна мощ. Отдавна президентът наруши мярата да не споделя детайлности от персоналния си живот, което е и повода интернет пространството да гъмжи от какви ли не клюки по адрес на двойката. Дали в действителност Плевнелиев и Банова чакат дете или деца следва да разберем.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР