Не смятам, че съм невинна, аз съм невинна. Това каза

...
Не смятам, че съм невинна, аз съм невинна. Това каза
Коментари Харесай

Десислава Иванчева: Случващото се с мен е умишлено сплашване на гражданското общество

" Не считам, че съм почтена, аз съм почтена. " Това сподели някогашният кмет на регион Младост Десислава Иванчева . По думите ѝ това, което се случва с нея е " съзнателно заплашване на гражданското общество. "
" Всяка страна има мафия, с тази разлика, че при нас мафията си има страна - прокарват законите в тяхна изгода... ", сподели още Иванчева в изявление за bTV.
На въпрос за повече детайлности към акцията ѝ за евродепутат Иванчева сподели, че при нея постоянно нещата са забавни, а екипът, с който работи е много изобретателен. 
" За разлика от политическите партии нашият бюджет е извънредно дребен. Става въпрос за десетки хиляди лв., а не стотици или милиони. Те са дадени от жители, които имат вяра в нашата непорочност. Имаме към 2000 лева, дадени от към 2000 лица. ", сподели още тя. 
" За нас не е значимо да имаме билбордове, за нас е значимо хората да ни имат вяра и сами разказвайки историята за нас да се борим. Да ни поддържат е по-важно, в сравнение с да изхарчим едни безсмислени пари за реклама. "
На въпрос към коя европейска партия ще се причисли Иванчева отговори, че към момента няма покана, само че посочи, че измежду последователите ѝ има патриоти и зелени.
" Европа е осведомена с нашия случай, с тази грубост и принуда, която се прави за да няма гражданско общество. Имам чувството, че сме основоположници на зараждащо се гражданско общество, което има нетърримост към серия, която се шуробаджанащината. ", сподели още Десислава Иванчева.
Припомняме, че на 8 май съдът пусна под домакински арест някогашния кмет Десислава Иванчева и заместничката ѝ Биляна Петрова.
Съдът анулира и запора на сметката, по която дъщерята на Биляна Петрова си получава стипендията. В началото на съвещанието стана ясно, че към 30 април Марин Марковски и синът му Димитър към този момент не са юристи на Десислава Иванчева. Защитата на някогашната кметица на регион " Младост " към този момент се води от Николай Хаджигенов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР