Не смятам, че нашите клиенти се чувстват добре в момента,

...
Не смятам, че нашите клиенти се чувстват добре в момента,
Коментари Харесай

Григори Григоров: В близките 3 г. БДЖ не очаква нови влакове

Не считам, че нашите клиенти се усещат добре сега, само че нашата цел е това да се промени. Това съобщи в първото си изявление новият ръководител на Съвета на шефовете на " Холдинг БДЖ Григори Григоров пред Българска национална телевизия.

През декември закъсненията на влакове са били много. Нашата цел беше през тези 3 месеца с бързи организационни ограничения да се фокусираме върху това и постигнахме до 93% осъществяване на графика на БДЖ, изясни Григоров. Той е отпред на холдинга от месец декември 2018 година
 БДЖ дава <a href=бонуси на машинистите " >
БДЖ дава бонуси на машинистите

Служителите ще се правят оценка посредством карти за препоръка и пълномощия

Нови влакове в околните 3 години няма по какъв начин да бъдат доставени , призна новият началник на БДЖ. Производственият развой е доста дълъг . Това е повода за забавянето - пари имаме. Първите нови влакове ще бъдат предопределени за дългите трасета София - Варна и София - Бургас , които не престават приблизително 6 часа и би трябвало да бъде обезпечен комфорт.

В момента към момента нямаме задоволително влакове, така като ремонтната стратегия е била мощно забавена , изясни шефът на БДЖ.

Григори Григоров - ръководител на Съвета на шефовете на " Холдинг БДЖ ": Ние не можем да си позволим да пуснем несигурни влакове, по тази причина жертваме удобството и графика за сметка на сигурността.
 Инвестиции в БДЖ - усъвършенстват изискванията на труд и преносимия състав Обновена
Инвестиции в БДЖ - усъвършенстват изискванията на труд и преносимия състав

Нова пътна карта на всяка гара демонстрира кой трен до каква степен пътува

Според шефа на БДЖ бюджетът за 2019 година е извънредно уравновесен . Приходите се усилват с към 20 млн. лева, а разноските - с към 12 млн . Очакваме 100 млн. лева за нови влакове, към този момент има първични диалози с производители, добави още Григоров.

Той чака за първа година БДЖ да излезе на счетоводна облага . За тази година не се планува нарастване на цените на билетите.
 БДЖ възнамерява да влага 71 млн. лева в възстановяване на услугата
БДЖ възнамерява да влага 71 млн. лева в възстановяване на услугата

От тях 65 млн. лева единствено за възстановяване на положението на преносимия състав

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР