Не сме слагали червени линии, ще помислим за кандидатурата на

...
Не сме слагали червени линии, ще помислим за кандидатурата на
Коментари Харесай

ИТН след срещата с БСП: Не сме слагали червени линии, нито сме обсъждали имена

Не сме слагали червени линии, ще помислим за кандидатурата на Бойко Рашков за началник на КПКОНПИ, в случай че такава бъде издигната. Това съобщи Тошко Йорданов след договарянията с Българска социалистическа партия за сформиране на държавно управление с трети мандат. Той съобщи още, че към момента не са обсъждани съответни имена нито за съответното място, нито за министри.

„ Програмата може да бъде поправена, към момента текат договаряния и обсъждаме разнообразни оферти. Ситуацията е доста деликатна и няма потребност да разясняваме нищо авансово. Все отново ще се опитаме да съставим държавно управление, само че в случай че въпросната стратегия бъде нарушена, ще се разпадне и кабинетът “, сподели още Йорданов.

„ Егото и самолюбието всички би трябвало да го оставим настрани и да спрем да се повдигаме на квадрат, защото едно на квадрат все си е едно. Трябва да се съберем, с цел да бъдем по-силни “, добави Ива Митева.

Станислав Балабанов също съобщи, че няма смисъл единствено от избори след избори и би трябвало да се откри излаз от обстановката. Той дефинира срещата с Българска социалистическа партия като извънредно градивна.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР