Не сме се оплаквали, това заяви лидерът на ДПС Мустафа

...
Не сме се оплаквали, това заяви лидерът на ДПС Мустафа
Коментари Харесай

Карадайъ: Защо в Брюксел ни ценят, а тук не?

Не сме се оплаквали, това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ във връзка информацията, която е предадена на европейските либерали за полицейщина и дейности против представители на партията при предходната предизборна акция. В „ Панорама ” по Българска национална телевизия той съобщи, че тези данни са били огласени и у нас, само че въпросът е кой и каква чуваемост има.

„ Защо в Брюксел ни ценят, а тук не? ”, попита Карадайъ и сподели директория с данни за това, че представители на Движение за права и свободи са принуждавани да подписват предупредителни протоколи. Според водача на партията, става въпрос за хора, които са обучавали гласоподавателите по какъв начин да гласоподават машинно и са изпълвявали отговорности към изборите, тъй като са част от локалната власт.

Мустафа Карадайъ съобщи, че случаите са стотици и доста хора от партийния уред на Движение за права и свободи са подлагани на оскърбление и инспекции от полицията. Той упрекна вътрешния министър Бойко Рашков, че не е спазил закона и не е дал публична информация по случаите..
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР