Не сме изпрали Пеевски, заяви депутатът от ПП-ДБ Ивайло Мирчев

...
Не сме изпрали Пеевски, заяви депутатът от ПП-ДБ Ивайло Мирчев
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Дори „Възраждане“ гласуват важни закони в полза на обществото

Не сме изпрали Пеевски, съобщи депутатът от ПП-ДБ Ивайло Мирчев по NOVA. Отдавна сме декларирали, че за конституционна промяна ще приказваме с всички, в това число и Движение за права и свободи.

Мирчев още не се е срещнал с измененията в конституцията, които предлага Движение за права и свободи. Те бяха оповестени още през февруари, а в четвъртък от придвижването ги разгласиха още веднъж.

„ Имам чувството, че с господин Пеевски сме на една вълна за основния прокурор “, сподели още Мирчев. „ По отношение на конституцията мъчно може да се заобиколи Движение за права и свободи. Няма селфита, срещите са пред всички “.

Ще би трябвало да беседваме и с Българска социалистическа партия, с „ Възраждане “ и с Има Такъв Народ. Защото ни трябват 180 гласа за конституционна промяна, стимулира Мирчев за какво са нужни срещите на ПП-ДБ с Движение за права и свободи от последните две седмици.

Мирчев съобщи, че те в ПП-ДБ били към момента същите хора, които правили митингите против Пеевски.

„ Защото, в случай че някой счита, че като влезем в Народното събрание, там ще ни чакат 93 девици, както написа в Корана, се лъже “, добави той.

Той уточни, че даже „ Възраждане “ гласоподават значими закони в интерес на обществото.

600 страници са документите, импортирани от основния прокурор Иван Гешев по „ Барселонагейт “ и Мирчев не се бил срещнал с тях.

„ Големият въпрос е дали основният прокурор търси реваншизъм или пък е приключил някаква работа. Преди години никой не искаше да поеме тази спекулация “, разяснява депутатът.

Една от задачите на държавното управление ще е да почисти регулаторите, съобщи Мирчев.

Етикети: Делян ПеевскиИвайло МирчевИван Гешев
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР