Не сме действали заедно с крадците. Няма такова нещо. На

...
Не сме действали заедно с крадците. Няма такова нещо. На
Коментари Харесай

Охранител от обрания инкасо автомобил във Враца: Не сме действали заедно с крадците /снимки/

„ Не сме действали дружно с крадците. Няма такова нещо. На 100% съм безапелационен “, съобщи пред bTV единият от двамата охранители - Ивайло Петров, откакто инкасо автомобил бе обран измежду бял ден във Враца.
Припомняме, че зрелищният грабеж бе осъществен малко преди 11 часа през вчерашния ден, а за него заяви организация BulNews.



По-късно от прокуратурата и полицията във Враца дадоха брифинг, на който стана ясно, че от автомобила са отмъкнати сред 300 и 400 хиляди лв..



Охранителите от обрания инкасо автомобил обаче нямат пояснение за какво са слезли от транспортното средство и са влезнали в обекта на огромна верига " Лидл ", оставяйки колата на паркинга начело. По устав возилото би трябвало да остане с включен мотор и човек в него, до момента в който други чиновници правят инкасо активност в избран обект.
Вчера обаче чиновниците на СОТ 161 не работили по този начин. Те спрели колата пред хипермаркета, изгасили я и влезнали вътре. Когато се върнали при нея на паркинга станало ясно, че от нея липсва крупна сума пари.
Единият от тях е безапелационен, че двамата нямат нищо общо с крадците. Другият съобщи, че не се чувста отговорен и не е забелязал нищо подозрително, нито някой да ги следи, пътувайки към магазин " Лидл ". 
От полицията и прокуратурата през вчерашния ден обявиха, че се работи по всички вероятни версии, само че съответен обвинен няма. Към момента, по неофициална информация, се знае, че се търсят два леки автомобила " Пежо ", които след обира потеглили в посока София.



Работата по случая продължава.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР