Не случайно третият мандат е наречен кризисен. Трябва да се

...
Не случайно третият мандат е наречен кризисен. Трябва да се
Коментари Харесай

Иван Ченчев: Политиките на служебният кабинет не съвпадат с това, което БСП иска да се случи

" Не инцидентно третият мандат е наименуван ”кризисен ”. Трябва да се преборим с тази доктрина ", сподели в студиото на “Здравей, България ” по Нова телевизия  депутатът от Българска социалистическа партия Иван Ченчев.

“Ние казахме, че сме виновни пред страната си и че чакаме това, тъй като сме Българска социалистическа партия - нашата партия постоянно е готова за носенето на отговорност. Този мандат беше претрупан със свръхочаквания още след изборите през октомври ”, добави Ченчев.

Той разяснява думите на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която съобщи, “Радев има мъжки комплекс към дамата, която го е направила президент ".

“Факт е, че Радев се размина в дейностите си във връзка с това какво чакат левите хора в България. Политиките, които ползва служебният кабинет, не съответстват с това, което Българска социалистическа партия желае да се случи и упорства в стратегиите си ”, сподели депутатът.

Той отхвърли да каже кой ще бъде претендентът за министър председател на БПС, като съобщи, че името ще бъде разисквано първо на Национален съвет на партията.

Ченчев отхвърли и Българска социалистическа партия да търси поддръжка от ГЕРБ, като предложи проектокабинетът “Габровски ”.

“Не имам вяра на сходни изказвания. Всичко това, което се приказва, са някакви фишеци в спешно време. Аз приканвам всички партии за едно отговорно държание. Виждаме спиралата от избори до каква степен ни докара ”, сподели Иван Ченчев.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР