Не случайно кокосовото масло е невероятно популярно. То има множество

...
Не случайно кокосовото масло е невероятно популярно. То има множество
Коментари Харесай

Тайната на кокосовото масло

Не инцидентно кокосовото масло е необикновено известно. То има голям брой изгоди за здравето, външния тип, има внимателен усет и е необятно налично. Също по този начин е извънредно универсално - с редицата приложения, които foodpanda споделя с вас.

  • Защита от слънце.

Кокосовото масло може да отбрани кожата ви от ултравиолетовите (UV) лъчи на слънцето, което може да провокира бръчки, кафяви петна и да увеличи риска от рак на кожата.

  • Засилва метаболизма.

Кокосово масло съдържа триглицериди. Това са мастни киселини, които бързо се всмукват и могат да усилят количеството калории, които изгаряте

  • Гответе безвредно при високи температури.

Кокосово масло има доста високо наличие на наситени мазнини. Всъщност към 87% от мазнините са наситени. Тази функционалност го прави една от най-хубавите мазнини за готвене с висока топлота, в това число пържене.

  • Подобрете здравето си на зъбите.

Кокосово масло може да бъде мощно оръжие против бактерии, в това число Streptococcus mutans. Това са бактериите в устата, които предизвикват зъбна плака, разпад на зъбите и заболяване на венците.

  • Подобрете функционалността на мозъка.

Мазнините в кокосовото масло се разграждат от черния дроб и се трансформират в кетони, които могат да работят като различен източник на сила за мозъка.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР