Не си тръгвам от МВР обиден, за мен е болно,

...
Не си тръгвам от МВР обиден, за мен е болно,
Коментари Харесай

Петър Тодоров: Смяната на ръководни кадри в МВР е с цел да се овладее купеният вот

Не си потеглям от Министерство на вътрешните работи афектиран, за мен е болно, че нещо, което работеше и сподели резултати, подчинявайки се на политически ползи сега се разгражда, а Министерство на вътрешните работи се овладява политически. Това съобщи в предаването " Денят стартира " на Българска национална телевизия подалият оставка основен секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров. Според него купеният избор е бил редуциран до 7-8 % при над 50% преди, а в този момент промяната на управителни фрагменти в Министерство на вътрешните работи е за да се овладее точно купеният избор.

" Искат да изземат пълномощията от юрисдикцията на президента и да трансформират законите ", съобщи Тодоров.
По думите му, с Калин Стоянов е имал добър разговор, до момента в който е бил началник на ГДБОП, надлежно е очаквал да работят в екип и при новата настройка.

" След посещаване на политически водач в кабинета му, това се промени и без някакви ясни причини ми беше поискана оставката ", съобщи Тодоров.

Той добави, че не е подал оставка незабавно, с цел да покаже до каква степен могат да стигнат политическите фигури в натиска си, с цел да осъществят проектите си.

Петър Тодоров съобщи, че в системата сега има боязън и стрес поради безпринципните смени на шефове на регионални дирекции на Министерство на вътрешните работи. За две години нямаше нито един отрицателен сигнал против тях. Някои от тях министърът не познаваше даже по физиономия, разяснява Тодоров.

Той даде образец с Пловдив, където новият шеф на ОД Министерство на вътрешните работи е освободил незабавно своите заместници, с цел да се назначат хора, които не познават ситуацията.

Инфо: Българска национална телевизия

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР