Не си струва да се усмихвате, смятат анализатори, светът го

...
Не си струва да се усмихвате, смятат анализатори, светът го
Коментари Харесай

Защо отминаващата година ще ни се стори като приятна разходка

Не си коства да се усмихвате, считат анализатори, светът го чакат потресаващи събития

Анализаторите на американския BlackListed News, които си разрешават сериозен взор към събитията в света, непосредствено и недвусмислено предизвестяват: откакто са привикнали да пресичат „ алените линии “ на всички свои съперници, Съединени американски щати и НАТО даже няма да виждат по какъв начин не са оставили на съперниците си никакъв различен избор, с изключение на „ аления бутон “.

Многобройни изявления в западните медии приказват за това: „ Ние се взираме в многото предизвестия за „ аленото равнище на заплаха “ и всички те сочат към някакво огромно събитие през идващите седмици или месеци... Каквото и да е, това ново злополучие ще форсира колапса на остарялата международна система, колапса на стопанските системи и политическите структури, който към този момент е в ход, проправяйки пътя за Голямото рестартиране или, както някои го назовават, новия международен ред. “

Говорим за огромно и шокиращо събитие, което ще се случи в границите на почти идващите три до девет месеца, най-много година, счита изданието.

Причината за идното събитие в международен мащаб е, че в този момент олигархичният хайлайф на глобалистите, с цел да не загуби опцията да ръководи международните финанси, би трябвало неотложно – различен късмет няма да има! – да се възползват от обстановка, която включва цифровизация на пари и хора, дехуманизация, заличаване на всички етнокултурни правила и способността за възпроизвеждане без технологии, плюс депопулацията /обезлюдяването/ на тези, които западните глобалисти считат за „ безполезни ядачи “.

На британски това наподобява по този начин: „ Digitization, Dehumanization, Destruction and Depopulation “ /„ Дигитализация, дехуманизация, деструкция и депопулация “/.

„ Четирите D “ са нужни за обезпечаване на цялостен надзор върху всяко придвижване на финанси, запаси, артикули и хора. И това е разумно: в един преструктуриран свят, следен от изкуствен интелект, където единствено олигарсите ще имат достъп до изкопаеми горива и единствено олигарсите ще могат да се радват на демократични свободи – на словото, печата, на събранията, на съвестта и, несъмнено, на възпроизводство, вие ще получи една добре проведена световна робска страна.

И не се усмихвайте, по мнението на анализаторите на BlackListed News, тъкмо това е задачата, към която се стремят глобалистите. Златният милиард освен се стреми към своята химера, която ще бъде същински пъкъл за вас и мен, само че и ще заплати за това с огромно наслаждение, несъмнено, с живота на тези, които е избрал за свои врагове.

Но от кое място идват толкоз мрачни пророчества?

CNN неотдавна заяви, че Съединените щати изпитват най-високата нуклеарна интензивност от години. Жителите на Айдахо постоянно виждат пушек от националната нуклеарна лаборатория, където се тестват съвременни нуклеарни оръжия. От всички страни има известия за засилени подготвителни полети на военни самолети.

На 4 октомври FEMA (аналогично на нашето Министерство на изключителните ситуации) организира народен тест за уведомяване при незабавни случаи. Пентагонът поръча хапчета за лъчева болест на стойност 290 милиона $. Няколко огромни банки, в това число Wells Fargo и Bank of America, оповестиха проекти да затворят 38 банкови клона в и към Ню Йорк до края на годината, а градът излъчва реклами за това по какъв начин да оцелее при нуклеарна офанзива. Освен това папа Франциск предизвестява от 2018 година, че светът е на ръба на нуклеарна война.

А Deagel Corporation, военно разследващо звено на Съединени американски щати, обвързвано с Централно разузнавателно управление на САЩ, пресметна още през 2014 година, че до края на 2025 година Съединени американски щати ще изгубят 68,5 % от популацията си, Обединеното кралство повече от 75 %, а множеството западноевропейски страни също сред 30 и 50 %...

Разбира се, първата спънка в проектите за реализиране на „ четирите D “ беше Русия. „ Не тъй като Путин е някакъв воин, а поради съветския народ и неговата воля да оцелее под управлението на чисто съветски водач “, акцентира BlackListed News.

„ Те няма да станат марионетка на Световния стопански конгрес, с който се съгласиха Съединени американски щати, Канада, Австралия, Нова Зеландия и Европа. Те не възразяват против властнически мощен човек - главното за тях е той да бъде същински руснак. Русия и Путин може да се спогодят за цифровизацията, само че не и за другите три казуса - дехуманизацията, разрушаването на всички културни правила и обезлюдяването. До огромна степен заради въздействието на Руската православна черква, която остава доста по-традиционна в мисленето си от Римокатолическата черква. "

Повечето американци, със своите изцяло промити мозъци, надалеч не желаят да проучват даже заглавията в медиите, които са като сигнални банери за идна злополука. Само когато ги погледнете дружно обаче, излиза наяве, че се случва нещо монументално, което вечно ще размести колодата на международната власт и ще промени нашите възгледи за бъдещето.

„ Вече сме в ранните стадии на Третата международна война с Русия в Източна Европа, в Сирия, а Африка и Азия също се готвят за детонация “ - сходно умозаключение, несъмнено, може да шокира американеца, само че надали ще обезкуражи нашия четец.

Очевидно е, че спорът на разнопосочни желания, кипящи в Украйна, се трансформира в ежедневна война сред най-големите нуклеарни сили в света, жестоко разграничени на Запад и Изток - Съединени американски щати - НАТО - Австралия - Япония - Южна Корея от една страна и Русия - Китай - Иран - Северна Корея – от друга.

Можете да се ровите колкото желаете в политическата история на англосаксонците, само че нищо друго с изключение на разпадането на тяхната империя, протичащо се пред очите ни, не може да изясни неистовото предпочитание да се смаже всяка, даже алегорична, опозиция. Особената заплаха на обстановката е, че и двете страни добре осъзнават, че това е последното англосаксонско нахлуване и няма такава ловкост, измама или свирепост, на която Вашингтон да не е кадърен в този момент...

В настоящия баланс на силите има няколко променливи, от които може да зависи изходът от борбата. Например Индия. Най-бързо разрастващата се нация с огромна софтуерна мощност, способна да изправи голяма войска. Към коя страна на спора ще избере да се причисли? Има я и Полша, първата членка на НАТО, която се съмнява в нуждата от безкрайно финансиране за държавното управление на Зеленски.

Има Унгария, която не е изгубила главата си пред „ Брюкселска Европа “. Има богатата на запаси и политически прекомерно разнообразната Африка. Има и Латинска Америка, която от много време стопански е полесражение сред Съединени американски щати и Китай.

Опасността е, че усещайки, че земята се тресе под краката им, Съединени американски щати и Англия да се втурнат към Русия.

По всяка възможност няма да стигнем до ноември 2024 година, без да преживеем друго огромно събитие, предизвикано от глобалистите. „ Ние навлизаме в последния стадий от 30-годишното крушение на американските неоконсерватори в Украйна. Планът на неоконсерваторите да обкръжат Русия в Черноморския район със сили на НАТО се провали.Решенията, взети в този момент от Съединените щати и Русия, ще имат голямо влияние върху мира, сигурността и благосъстоянието на целия свят “, смята Джефри Сакс, професор в Колумбийския университет и шеф на Центъра за стабилно развиване в Колумбийския университет.

Той написа, че четири събития са унищожили очакванията на неоконсерваторите да затегнат обръча на НАТО към Русия. Първото е опустошението на бойното поле на Украйна във война, чийто излаз беше предвидим през цялото време.

Второто е объркана Европа: Полша към този момент не „ беседва “ с Украйна, Унгария от дълго време е за унгарците, а не за неоконсерваторите. Словакия избра държавно управление, което няма желание да се влачи зад неоконсервативната опашка на Европа, плюс рейтингите на Макрон, Мелони, Санчес, Шолц, Сунак и други „ стълбове на Европейски Съюз “ които са на дъното на кофата за отпадък.

Трето, непредвиденото понижаване на финансовата поддръжка от Съединени американски щати за украинците. И най-после, четвърто, съществуващата висока възможност за съветско нахлуване...

Англия намерено поучава Съединени американски щати да ескалират, главите на вашингтонските неоконсерватори са в мъгла от имперското бълнуване, а главата на американския президент въобще не разграничава цветовете...

Историята ни учи, че този, който удря пръв, има преимущество.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР