Не си спомням водещи лица от ИТН да са лъгали

...
Не си спомням водещи лица от ИТН да са лъгали
Коментари Харесай

Харизанов: Чакаме месец Кирил Петков да отиде до Букурещ да си вземе документа за гражданство от посолството на Канада |

Не си припомням водещи лица от Има Такъв Народ да са лъгали по този начин, преди да станат политици. Некоректно за " ИТН " е сравнението, че планът на Кирил Петков и Асен Василев е новото Има Такъв Народ. 

Това разяснява Георги Харизанов по Българска национална телевизия, който акцентира, че не е представител на ГЕРБ.  

Чакаме към месец Кирил Петков да отиде до Букурещ да си вземе документа за поданството от посолството на Канада. Няма време, а е нищо работа - 2 часа път. Асен Василев 4 месеца твърдеше, че Румен Спецов не е дедесар, най-после го удостовери с документ, сподели още Харизанов. 

Доверието в Бойко Борисов е по-малко от доверието към ГЕРБ. Това съгласно мен е доста значимо, тъй като ГЕРБ някак си са се окополи - водят окопна война в отбрана на водача си, разяснява Даниел Смилов. 

Не споделям, че има проблем в данните на Галъп, само че виждам други неща в живия живот, отговори Харизанов, като разяснява на Галъп от през вчерашния ден.  

По думите му Има Такъв Народ в никакъв случай не са желали да ръководят. Най-смешното съществено нещо, което се е случвало в политиката, беше да твърдиш, че се бориш със статуквото и най-после да извадиш човек от 25 години в нея и е бил вицепремиер, съобщи той. 

ИТН най-малко не ни изгубиха времето, разяснява Слави Василев. Смятам, че Има Такъв Народ имаха предпочитание да ръководят, неналичието им на опит и огромното его на Слави Трифонов, а той не се вижда с доста хора и го заблудиха. Трифонов сгреши с Николай Василев и тази неточност ще му коства доста, сподели още Василев. 

Ако Кирил Петков и Асен Василев не намерят партия-мандатоносител и не вземат участие в политиката, ГЕРБ може и да се върнат преди всичко на изборите. Но даже и това да се случи, никой няма да желае да ръководи с ГЕРБ, счита Василев. 

Има два сюжета - ясно е, че партиите на смяната ще имат към 70% от местата в идващия парламент. Въпросът е по какъв начин ще бъдат разпределени тези места сред тях, съобщи Смилов.

Демократична България ще има проблем с плана на Петков и Василев, счита Харизанов. Когато имате идентична политическа платформа, а от едната страна са ген. Атанас Атанасов и Иво Мирчев, а от другата - Кирил Петков и Асен Василев, чисто естетически гласоподавателите ще предпочетат новите лица. А гласоподавателят им е еднакъв, разяснява Харизанов. 

Румен Радев влиза като тежък любимец в акцията за президент, уверен е той. Радев не е любимец, просто няма различен, счита Смилов. По думите му Демократична България би трябвало да издигне собствен претендент, с цел да има лице в конкуренцията. 

Юмрукът на Радев смъкна Бойко Борисов от джипката, акцентира Василев. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР