Не си спомням по-голям скандал у нас. Скандал за международния

...
Не си спомням по-голям скандал у нас. Скандал за международния
Коментари Харесай

Ох, баня, ох, кеф: Коцев се търкаля по сауните

" Не си припомням по-голям скандал у нас. Скандал за интернационалния имидж на България. Вместо да проверява корупция, основният секретар на Министерство на вътрешните работи яде и пие на една маса с контрабандисти и се търкаля по сауните с тях. А политици го дефинират като топ служител на реда. За него даже се твърдеше, че на лицето му е изписано какъв брой честен човек е. Това е безусловно неуместно " - така разяснява аферата в митниците някогашният началник на ДАНС и силов министър от предишното Цветлин Йовчев.



В ефира на bTV той изрече своите визии, че въпросът е невиждан по цинизъм, визирайки връзката на някогашния към този момент основен секретар Живко Коцев с лица, упрекнати в контрабанда, пране на пари и проведена незаконна група.

" Как да убедим интернационалните ни сътрудници, че сме подготвени за Шенген, когато основният секретар на Министерство на вътрешните работи получава скъпи дарове и влиза в сауната с нарушители. Как ще ги убедим, че имаме нулева приемливост към корупцията? ", запита Йовчев. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР