Не се забелязват дори наченки на политическо поумняване. Лошата прогноза

...
Не се забелязват дори наченки на политическо поумняване. Лошата прогноза
Коментари Харесай

Николай Хаджигенов: Гешев е изплашен, че ще го махнат - ще го наритат тези, които го издигнаха


" Не се виждат даже първи проблясъци на политическо поумняване. Лошата прогноза е, че ще завъртим един сериозен цикъл от избори, до момента в който се стигне по сложния метод до това поумняване. Избори, избори, до момента в който демократичните обединения не осъзнаят, че олекват ".  Това съобщи в предаването " Политически НЕкоректно " по БНР юрист Николай Хаджигенов  Николай Хаджигенов Николай Димитров Хаджигенов е български юрист,общественик и политик. Той е роден на 30 юни 1971 от " Ние идваме ", някогашен народен представител.

Според него новата форма на ръководство се търси не тъй като политиците са са провалили, а с цел да се стигне до промяна на системата, при която да ръководи един: " Президентската република е зло и при нас това автоматизирано значи тирания. Диктатурата е остаряла фантазия на Бойко Борисов - той овладя Народното събрание и го трансформира в гумен щемпел, т.е. ние бяхме тирания с парламент. За да работи парламентарната република вярно, ни трябват различен вид политици. Когато парламентарната република не може да работи, тъй като не може да излъчи държавно управление, за това са отговорни политиците. Радев сега зорлем се трансформира в император. Със сигурност му харесва. Благодарение на ръководството на Румен Радев видяхме още един кусур в Конституцията - служебното държавно управление. При опция това би трябвало да бъде променено и служебният кабинет да се махне. 

" Един Крум Зарков и един Явор Божанков не трансформират Българска социалистическа партия, тя е чугунено статукво. С Българска социалистическа партия би трябвало да се работи по различен метод, тъй като подадеш ли им пръст, те ти откъсват ръката ", разяснява Хаджигенов. 

" В " Български напредък " има единствено един човек - Стефан Янев, който в никакъв случай няма мнение по въпроса, с изключение на, когато е нещо съвпадащо с тезите на Путин. Вечно се ослушва от кое място духа вятърът, с цел да поеме нататък ", счита той.

" Политиците позволяват съществена неточност. Интересът към изборите не се дължи на машините или на хартията, а на това какво ще предложиш на хората. Когато им предложиш още от същото, което дъвчем години наред, няма да гласоподават ", сподели някогашният народен представител от " Изправи се БГ! Ние идваме ".

е уплашен, че ще го махнат, счита юрист Хаджигенов и добави, че политическата неустойчивост му дава още " живот ": " Кучето е заровено в двора на Висш съдебен съвет, би трябвало да се стартира от него. Гешев ще го наритат тези, които го издигнаха, тъй като той е нездравословен за тях към този момент. Той позволи колосална неточност в страха си и заплаши неговите хора -  ГЕРБ и Движение за права и свободи. Пет минути по-късно Борисов сподели, че поддържат всичко за правосъдна промяна и премахване на Гешев. Йордан Цонев е удостоверил.  
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР