Не се вижда волята на така наречената бивша Украйна да

...
Не се вижда волята на така наречената бивша Украйна да
Коментари Харесай

Медведев: Не се вижда волята на така наречената бивша Украйна да преговаря

Не се вижда волята на по този начин наречената някогашна Украйна да договаря. Във всеки случай в Киев не желаят да признаят действителностите. Това написа в Telegram заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев.

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев разяснява " формулата на мира ", пропагандирана от управляващите в Киев, като предложи различен вид. Той разгласява шест точки от „ формулата “ за отговор.

Украинският президент Владимир Зеленски предлага „ формула за мир “, съгласно която съветските войски би трябвало да се изтеглят до границите на Украинската ССР от 1991 година В същото време Москва ще би трябвало да заплати отплата на Киев. Западните страни поддържат тази самодейност.

Сред съветските претенции, съгласно Медведев, може да има „ цялостна и безусловна капитулация на някогашна „ Украйна “, представлявана от неонацистката клика в Киев “, „ признание от краткотрайния парламент на някогашна „ Украйна “, че цялата й територия е територията на Руската федерация “, както и „ декларация на Организация на обединените нации за загубата на интернационална правосубектност на някогашна „ Украйна “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР