Не се страхувам от когото и да било – обяви

...
Не се страхувам от когото и да било – обяви
Коментари Харесай

Съперникът на Кобрата: Аз съм най-големият кошмар на Джошуа

Не се опасявам от който и да било – разгласи Хюи Фюри, който на 27 септември ще се бие с Кобрата в „ Арена Армеец “ в София. – Сега всичките ми мисли са ориентирани единствено към мача с Кубрат Пулев и се приготвям за него.
Победителят от този конфликт ще стане формален кандидат за пояса на IBF, владеене на британеца Антъни Джошуа.

„ Точно с него желая, искам и бленувам за мач – продължи Фюри. – И мога да ви кажа, че аз съм най-големият призрачен сън на Антъни. Гледах борбата му с Александър Поветкин, там се разкриха някои от слабостите му, които аз мога да употребявам по доста добър метод. Със сигурност ще му е доста тежко. “
Кубрат Пулев пък е в Германия за финалната си подготовка за багра. Освен тренировки, Кобрата откри време и за отмора, като отиде и на боксова галавечер в Берлин. Българинът изгледа борбите на досегашните му съотборници от „ Зауерланд “ Тайрън Цойге и Джак Кулкай в компанията на някогашния състезателен шеф на тима Хаген Дьоринг, както и на бившето пресаташе на отбора Хайко Малвиц.

Пулев обаче продължава да се приготвя под наставленията на ветерана в треньорската специалност Ули Вегнер, който също приключи връзки със „ Зауерланд “.
Същевременно телевизионният колос HBO публично ще се отдръпна от света на бокса през 2019-а след 45-годишна доминация.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР