Не се случва често звезда от ранга на Джейн Фонда

...
Не се случва често звезда от ранга на Джейн Фонда
Коментари Харесай

Джейн Фонда с откровено признание към Джей Ло

Не се случва постоянно звезда от ранга на Джейн Фонда да има толкоз нескончаем застой в кариерата. За близо 15 години тя изчезна от светлините на прожекторите - време, за което евентуално и най-заклетите ѝ почитатели са били спрели да се надяват да я видят назад в играта.
 Джейн Фонда, остаряването, пластичните интервенции и с коя от тях не се гордее
Голямата неточност на Джейн Фонда

С какво не се гордее актрисата

Още по-рядко се случва и толкоз огромно име в киното, каквото е Фонда, да даде самопризнание пред целия свят на също толкоз известна и сполучлива жена - и то от своя отрасъл. Всъщност, признанието е за Дженифър Лопес, с която двете играят бъдещи снаха и свекърва през 2005 година Именно с помощта на ролята си във кино лентата " Свекървище " кариерата на Джейн Фонда още веднъж потегля нагоре.

И макар че част от критиците осмиват решението на Фонда да влезе тъкмо в облика на злата майка и бъдеща капризна свекърва, актрисата към момента счита решението си за " единственото мъдро нещо ", което в миналото е правила в кариерата си, написа Bang Showbiz.
 Снимка 583485

Последния път, когато Фонда е на екран преди " Свекървище ", е във кино лентата от 1990 година " Стенли и Айрис ", където си партнира с Робърт де Ниро.

" Да получа ролята в " Свекървище ", в миг когато бях вън от актьорския бизнес от 15 години, беше най-големият шанс в кариерата ми ", декларира двукратната носителка на Оскар пред Daily Mirror. " Мислех си, че хората ще гледат кино лентата поради Джей Ло, само че ще преоткрият Фонда - и тъкмо това се случи. "

И в действителност, след " Свекървище " кариерата на Джейн стартира още веднъж да се изкачва нагоре. Две от запаметяващите се последни превъплъщения на актрисата са като Нанси Рейгън в " Икономът " (2013 г.) и като Грейс Хенсън в Grace and Frankie - комедийния сериал на Netflix, който тази година получи и своя седми сезон.
 Джейн Фонда, Grace and Frankie и за какво актрисата се отхвърли от алкохола
Защо Джейн Фонда се отхвърли от алкохола

Има добра причина за това

Но с изключение на кариерата си, Джейн Фонда съживява и духа си. Самата тя споделя, че на 84 години се усеща по-млада, в сравнение с когато е била на 20. И признава, че преди този момент като че ли е била изгубена, нещастна и даже е считала, че няма да живее дълго.

Днес я виждаме по-жива и дейна от всеки път - по този начин, както множеството хора бяха привикнали с облика й при започване на 80-те. Но с изключение на участията си във филми и сериали, холивудската звезда възражда и другата си огромна пристрастеност - тренировките. Кралицата на аеробиката има собствен акаунт в TikTok, с цел да даде нов живот на хитовите си извършения за дами.
Hello Tik Tok! I’m bringing back the Jane Fonda Workout to fight the climate crisis. Join 4/3 @ 11AMPT
Защото когато през 1982 година пуска на видеокасета своята стратегия за извайване на тялото Jane Fonda`s Workout, Фонда прави истински възторг. Продължителността на тренировката е към продължава час и половина, има два разновидността - за начинаещи и напреднали и се трансформира една от най-продаваните фитнес стратегии на всички времена.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР