Не се провежда чистка в необходимия мащаб. Така Арман Бабикян

...
Не се провежда чистка в необходимия мащаб. Така Арман Бабикян
Коментари Харесай

Бабикян: Борисов вече е при зайчарника, идва ред на Гешев

Не се организира чистка в нужния мащаб. Така Арман Бабикян от „ Изправи се! Мутри вън!” разяснява дейностите на служебното държавно управление в студиото на „ Здравей, България”. „ Има перце, няма метла”, посочи той.

На въпрос дали счита, че дейностите на прокуратурата по отношение на чиновници на Министерство на вътрешните работи са за да се попречи за разкриването на подслушванията, Бабикян отговори: „ Да ги бяха ревизирали преди пет дни, преди да ги сложат в комисията. Положението е който назначат - бива привикван. Това не е нищо друго с изключение на препятстване. Това наподобява на бойкот от страна на Гешев и прокуратурата”, добави той. Бабикян добави, че тъй като Гешев към момента се намира на работното си място, е уверен да спре всяка инспекция или противоположното.

Бабикян е безапелационен, че всеки новоназначен като новите шефове на ДАНС и на БОП мигновено с поемането на постовете ставали " отговорни и привиквани ". По думите му имало сериозен проблем сред демокрацията и Иван Гешев. Същият съществувал и с Борисов, само че той към този момент бил " в Банкя при зайчарника ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР