Не се притеснявам от вот на недоверие. Ние имаме 2

...
Не се притеснявам от вот на недоверие. Ние имаме 2
Коментари Харесай

Тома Биков: Ако бюджетът не мине, ще подадем оставка!

Не се тормозя от избор на съмнение. Ние имаме 2 вота на доверие. Единият е гласуването на бюджета, който в случай че не се одобри, ще подадем оставка, тъй като в случай че едно държавно управление не може да го прокара, няма смисъл да ръководи. Ние сме много самокритични, сподели депутатът от ГЕРБ Тома Биков в предаването " Денят онлайн " по Канал 3.
" Опитваме се до момента в който ни хвърлят тиня, да прокарваме закони, а това не е елементарно. Имахме демократични избори преди 6 месеца. Ако българският народ беше решил нещо друго, ние щяхме да се съобразим, само че те са дали своят вот по този начин. В рамките на предизборната акция, връзките сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия се изостриха и ние още тогава декларирахме, че не може да има коалиция ", сподели още той.

" Правителство на малцинството е допустимо във всяко едно държавно управление. Но то би основало неприятно усещане на обществото. Правителството „ Орешарски” беше такова и то не завърши добре. Ние нямаме предпочитание да вършим такива опити. Ако някой желае през задния вход да влиза във властта, ние няма да сме тези, които ще отворим вратата. Ние желаеме, този, който взима решения да си носи отговорността. ГЕРБ се пробва да има толерантно отношение към опозицията, само че не постоянно получава същото ", съобщи Тома Биков.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР